СКАНДАЛ на ПРИЙОМІ у ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА

Кількість переглядів 655

Вранці 04 квітня 2019 року під час прийму у кабінеті виконуючого обов’язки голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ільченко Ігоря Олександровича особа з інвалідністю влаштувала скандал.

Вгомонити особу власними силами не вдалось. Ільченко І.О. викликав на місце поліцію.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СКАНДАЛ на ПРИЙОМІ у ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА

  1. Якщо такі непотріби керують районом, то може йому вже треба на вихід????
    Розвалив самий заможній район в Україні!!!! ГАНЬБА!!!

  2. Ну… на инвалида вызвать наряд полиции несложно! Сложнее выход найти когда толпа народа придет выкупать его в мусорном баке))) …..

  3. Коментар по ситуації в.о. голови Овідіопольської РДа Ільченко І.О.:
    Несподівано, що про це написали. Поясню, щоб це не виглядало, як «Ільченко вигнав бідного інваліда».
    Маю таку звичку, приймати громадян в неприйомний день. Ніколи не відмовляю людям, які звертаються особисто до мене зі своїми проблемами.
    Проходили ми вже і радників президентів різних країн, і послідовників Гітлера, в яких є важливе послання для керівника адміністрації, і, навіть, роздягнених жінок, про яких вже повідомляли журналісти (я не шуткую).
    Так було і сьогодні. В неприйомний день, без жодного повідомлення про мету свого візиту секретарю, в кабінет увірвався чоловік (не інвалід). Повідомив, що його дружина не може отримати чи то інвалідність у пенсійному фонді, чи то пенсійне посвідчення по інвалідності. Запросив його присісти. Викликав керівника управління соцзахисту. Як тільки почали задавати питання, в якій саме установі виникли проблеми, хто та який саме документ не видає його дружині, зрозуміли, що мова йде про ЦНАП, але ж там жодних посвідчень не видають. Запропонували дізнатись, що саме відбулось у дружини, яка сидить в авто, а потім вже приходити і придумувати на кого жалітись. Але ж отій жіночці захотілось і самій зайти в гості). З матюками (повірте, з відбірними матюками), погрозами і висловами по типу «я от сюда никуда не уйду, ты живешь на мои налоги, ты мне должен» і тд. Я готовий допомагати кожному, хто потребує мого втручання для вирішення проблем. І точно знаю, з чиїх податків формується моя заробітна плата, але я не дозволю в державній установі вилаюватись так, наче ми в колонії суворого режиму. Крик, камери, погрози… Повідомив, що викличу поліцію. Не дійшло.

    Проблема виникла при реєстрації розірвання договору оренди. Ну як проблема. Керівник ЦНАП офіційно знаходиться на навчанні 2 дні (сьогодні був останній) і фізично поставити підпис на вже готові документи не має можливості, так як використовується персональний електронний ключ. Інша особа це зробити не має права.
    Чому просто не задати питання і не отримати вичерпну інформацію, я не розумію. Навіщо поливати брудом (якщо ті слова можна так назвати) дівчат із ЦНАПу, влітати під надуманими приводами, лаятись нецензурними словами і тільки при працівниках поліції повідомити про свою причину «візиту», я також не розумію. Ну, Бог їм суддя.

    Джерело: Ігор Ілченко

  4. “Господь тобі суддя” будеш горіти в пеклі

    1. Ви, перед тим як писати такі гасла, задумайтесь, що життя це бумеранг і Ваші слова обов`язково Вас знайдуть. Питання часу. Бути ботом-найнище, що може бути в соціальних мережах. Вчитайтесь в коментарі і будьте тактовним у висловлюваннях

  5. Все хлопчику, збирай валізи, закінчилось твоє керування

Comments are closed.