ЧИ ПОТРІБЕН ТУАЛЕТ В ЦЕНТРІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО?

Кількість переглядів 534

ГО «Незламна позиція» 18 березня 2019 року звернулась до Великодолинської селищної ради з пропозицією розглянути на сесії питання будівництва громадського туалету в центрі селища за рахунок благодійних внесків нашої організації.

Ще 13 лютого ми проводили опитування серед мешканців селища і практично всі підтримали таку ініціативу.

Ми сподівались почути розгляд цього питання на сесії. Однак, 05 квітня 2019 року це питання не було включено до порядку денного. На наше запитання до заступника голови Великодолинської селищної ради Ольги Орловської чому так відбулось, вона відповіла:

Юристы ответят, вы не приложили ни одного документа подтверждающего… организацию. Вы просто принесли письмо…

Що окрім листа, де ми висловили своє бажання взяти учать у благоустрою селища, потрібно? Яке потрібне підтвердження, що ми організація?

На нашому бланку є назва, адреса, засоби зв’язку. Код реєстрації в Єдиному державному реєстрі міститься на печатці. Голова організації підписав сам лист і особисто його приніс до канцелярії селищної ради. Перевірити державну реєстрацію нашої організації можливо на сайті Мінюсту «Безкоштовний пошук відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

Ми чітко розписали всі умови:

  • розглянути на сесії питання виділення земельної ділянки у постійне користування КП «Великодолинське» з метою розміщення на ньому громадського туалету
  • погодити на сесії питання будівництва такого туалету ГО «Незламна позиція» за рахунок наших благодійних внесків.

Питання потрібно винести на розгляд постійних комісій селищної ради де депутати наддадуть оцінку та своє бачення реалізації цього проекту та або погодяться виносити питання на розгляд сесії, або не погодяться.

На сесії був присутній депутат Овідіопольської районної ради Юрій Нікітінський, який висловив бажання теж прийняти участь у реалізації цього проекту шляхом оплати геодезії та розробки самого проекту. Інші депутати теж не проти вирішення цього питання.

Ми розуміємо, що питання обслуговування туалету буде покладено на КП «Великодолинське», але ніхто не забороняє зробити цей туалет платним і на комерційної основі його утримувати.

Доволі дивна позиція Великодолинської селищної ради. Сподіваємось, що найближчим часом нас запросять на засідання постійних комісій і це питання буде винесено на розгляд депутатів.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик, Тенгіз Цхомелідзе
ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ЧИ ПОТРІБЕН ТУАЛЕТ В ЦЕНТРІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО?

  1. идите строем срать на лестницу поселкового, вопрос рассмотрят в течении недели тогда

  2. та Вликодолинское итак один большой туалет

  3. А Юрий Никитинский уже расконтачился?

  4. Предлагаю устроит флешмоб: #НАСРИНАСТУПЕНЬКИВПОСЕЛКОВЫЙ

  5. Общественный туалет действительно нужен, но поселковые власти такие объекты не интересуют потому, что они там не видят личного зароботка и выгоды. Тем более что построить готовы общественники. Их уже никто не исправит. Без отката они ничего не делают.

  6. Нужен. Туда надо отвезти воршанидзе и макнуть головой. Это его любимое занятие в говне булькать

Comments are closed.