ВІДЕО З МІСЦЯ ДТП ПО ВОЙТИШЕНУ, ОВІДІОПОЛЬ

Кількість переглядів 553

В Овідіопольській селищний раді нам надали відео запис момент ДТП, яке відбулось в смт.Овідіополь на перехресті вул.Є.Колісниченка та вул.Дальницька ще 01 квітня 2019 року.

Того дня водій мопеду Віталій Войтишен, мешканець с.Дальник, виїхав на перехрестя та не надав перевагу іншому транспортному засобу. В результаті пригоди Віталій Володимирович отримав пошкодження різного ступені тяжкості.

По даним Єдиного державного реєстру судових рішень Войтишен Віталій Володимирович в 2012 році був засуджений за інше грубе порушення правил дорожнього руху в результаті якого загинув Ігор Бабчинський. ДТП тоді відбулось біля повороту до Барабойського інтернату.

По рішенню суду від 31.10.2012 року Віталій Войтишен був засуджений за ст.286 ч.2 КК України до 4 років позбавлення волі з випробуванням на 2 роки.

22.08.2014 року рішенням Овідіопольського районного суду по справі №509/2445/14 був звільнений від покарання з тих підстав, що за час відстрочки виконання вироку він виконував покладені на нього зобов’язання про виїзд за межи України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої системи, повідомляв устави кримінально-виконавчої системи про зміну місця проживання та роботи та періодично з’являться для реєстрації.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ВІДЕО З МІСЦЯ ДТП ПО ВОЙТИШЕНУ, ОВІДІОПОЛЬ

  1. Мне искренне жаль водителя автомобиля.
    Вот из из-за таких бессовестных мопедистов,сколько бед!((
    Ничему его жизнь не учит.

  2. Какой умник поставил рекламу заслонил обзор на перекрестке.

  3. Я водитель такого же мопеда 49.9 куб. см. За рулём 15 лет. Прав не имею. За всё время вождения по Одесской и Николаевской областей наездив почти 400 тысяч км ни разу не участвовал в ДТП. А вот из-за таких ДЕБИЛОВ страдают и водителя авто и такие добросовестные водителя мопедов как я. Да, я не имею водительского удостоверения, но я никогда не нарушаю ПДД и не сажусь за руль пьяным. Надеюсь этот мопедист в следующий раз подумает головой, прежде чем сесть за руль. Главное, что бы жив остался.

    1. Че? 26000км в год? На мопеде? Туристы на эндуро меньше наматывают

  4. Патриот 12.04.2019 о 17:41
    Какой умник поставил рекламу заслонил обзор на перекрестке.
    Рекланый щит тут вообще не причем. Тут ВОДЯТЕЛ ДЕБИЛ!

Comments are closed.