РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ В УКРАЇНІ ПЕРЕМОГЛА

Кількість переглядів 374

Після 21 квітня 2019 року Україна стає іншою країною. Революція Гідності нарешті перемагає. Двічі українцям доводилось задля переобрання влади виходити на вулиці: у 2004 році, коли Кучма під Януковича хотів зробити вибори і у 2013 році, коли вже Янукович хотів зробити країну без вибору.

В 2019 році українці переобрали владу мирно, без революції. Україна показала всьому Світові, що наша країна може вважатись гідною країною з демократичним суспільством. Ми показали, що коли нас не влаштовує влада ми можемо спокійно, без потрясінь піти до скриньок для голосувань і обрати іншу владу.

Іншу не означає кращу. В Україні взагалі звикли обрати владу і на другий день починати її ненавидити. Але у нас є вибір і це краще ніж країна без вибору.

І ще перемога Революції Гідності позначається в тому, що ми вперше обрали президента, який до цього ніколи не був в політиці і ніколи не займав жодного державної і навіть бюджетної посади. До влади прийшла людина, яка до цього моменту висміювала її. Не критикувала, а саме висміювала.

Чи зможе Володимир Зеленський витримати посаду де він не буде всіх смішити і при тому сам може стати об’єктом для жартів і навіть жорстких? Час покаже. Але радує, що він розуміє: 75% довіри дають йому шанс провести таки зміни, після яких йому вже не вдасться переобиратись на другий строк.

України обрала «термінатора» державної системи, який або зламає нашу стару «кругову поруку», або сам зламається під натиском супротиву той самої «кругової поруки». Важливо, щоб в його команді були ті хто готовий реально мінятись, бо Богу неважливо ким ти був, Богу важливо ким ти є.

Дуже хочу, щоб Володимир був вписаний в історію України, як «термінатор» у якого все вийде і якій налагодить таку систему «соціальних ліфтів», які дозволять приводити на посади не за «бабло», а за справжні заслуги, який наддасть можливість розвиватись не бізнесу «обраних», а бізнесу конкурентоспроможному, який наддасть можливість стати «генералом» не тільки сину генерала, але і сину простого селянина.

І до речі, дякуємо Петру Порошенко, що він не перейшов межу. Всі ми пам’ятаємо вибори в Цебриковську ОТГ. Такого нам більше не треба. Петро Олексійович багато зробив доброго для України, але він, на мою думку, був не достойний для обрання на другий строк: ВЛАДУ КРАДІЇВ ТРЕБА ПРИПИНЯТИ.

А для нового президента скажу: Володимир Зеленський – Україна надала тобі шанс, скористайся їм. Не спонукай нас на новий Майдан.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ В УКРАЇНІ ПЕРЕМОГЛА

  1. Покажіть мені ДЕМОКРАТИЧНУ країну у якій 73 або більше відсотків за одного кандидата !!!
    Одеська область 85 % це повне безглуздя !!!
    За соціологією, такі результати можливі у декількох випадках, а саме :
    1. Диктатура
    2. Масштабні фальсифікації
    3. Хвороба суспільства.

    У нашому випадку виходить, що підходе 3 й варіант, а саме хвороба суспільства. Воно ще не визріло і не готове до справжньої демократії…
    На жаль ……. !

    1. На мою думку, хвороба, це саме прохід Порошенко у другий тур. Використовуючи всі можливі важелі впливу Петро проліз у другій тур і там разгромно програв Зеленському. Суспільство абсолютно здорове. Подивиться соціологію: якщо б у другому турі з Зеленським був інший кандидат, то була б абсолютна інша картина. У Гриценко навіть був шанс його перемогти. Тому 73% – це протест саме проти Петра Олексійовича, а не хвороба суспільства.

  2. Розгромно – це Ющенко ! 5.45 %
    А 25 це не так мало , враховуючи деталі …..

Comments are closed.