ЯК ПЕРЕВТІЛЮЮТЬСЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКІ ДЕПУТАТИ НА ПРИКЛАДІ СЕРГІЯ АВРАМЕНКО

Кількість переглядів 564

Ніщо так не змінює людину, як наближення до «корита». В продовження теми розміщення МАФів, яка знову викликала багато суперечок на останньому засіданні виконкому Овідіопольської селищної ради, нагадаю про дивне перевтілення думки депутата Сергія Авраменко стосовно розміщення тимчасових споруд.

І цей факт «перевтілення» депутата Сергій Авраменко задокументований. Згадаємо дев’яту сесію Овідіопольської селищної ради, яка відбулась 14 червня 2016 року де Сергій Авраменко був ярим противником розміщення тимчасових споруд, які ми найчастіше називаємо МАФами:

„…Я маю дуже великий опит і я аналізую ситуація яка проходить по районам по тимчасовим спорудам. Тимчасові споруди через деякий час… потім бросають фундамент, «пускають корні» і потім стають не тимчасовими спорудами, а нерухомим майном. Потім людина це нерухоме майно оформлює згідно чинного законодавства і диктує громаді свої умови…“

Але пройшло 315 днів і Сергій Вікторович виступаючи 25 квітня 2017 року перед членами виконкому вже сам бажає розмістити тимчасову споруди, забувши про свій досвід, або не забувши, а вирішивши просто його використати, адже він вже не опозиція до голови ради, як 14.06.2016 року, а дуже наближений до «корита».

„Шановні члени виконкому, я маю бажання розмістити тимчасові споруди…“

Ось такі дивні перевтілення у депутатів Овідіопольської селищної ради (подробиці дивиться в відео).

Про «перетворення» іншого депутата Овідіопольської селищної ради Володимира Проскуровського можна прочитати тут:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0