ЗВЕРНЕННЯ ДО ТРУХАНОВА СТОСОВНО ВСТАНОВЛЕННЯ МОНУМЕНТУ НА ЧЕСТЬ «ЗАХИСНИКІВ ОДЕСИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ»

Кількість переглядів 638

Одеський обласний осередок ГО “Всеукраїнська Люстрація” офіційно звернувся до одеського міського голови Геннадія Труханова з пропозицією щодо БУДІВНИЦТВА МОНУМЕНТУ “ЗАХИСНИКАМ ОДЕСИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ” на Куликовому Полі в Одесі.

ДАЛІ ПО ТЕКСТУ ЗВЕРНЕННЯ:

…Нагадуємо Вам, що 02 травня 2014 року в Одесі, завдяки завзятому опору патріотичної спільноти міста, представників політичних партій, громадських організацій та рухів державницького змісту, фактично «голоруч» – тобто без зброї, було зупинено озброєних проросійських терористів та їх кураторів, а відповідно і повзучу окупацію території України – Російською Федерацією.

Правоохоронні органи Одеси в той день фактично стали на бік проросійських найманців і Одеса постала віч-на-віч перед справжньою війною. Саме завдяки звичайним, пересічним одеситам, які героїчно протистояли вже відпрацьованому путінському сценарію в Криму, в Донецьку та Луганську вдалося зберегти мир для нашого міста, врятувати його від гуманітарної катастрофи, врятувати тисячі людських життів і зберегти українську державність. Епіцентром цих подій стала Грецька площа, вулиця Дерибасівська та Куликове поле. Ціна миру та збереження конституційного ладу для Одеси – двоє загиблих з боку проукраїнських активістів та сотні поранених.

В зв’язку з цим звертаємось до Вас розглянути пропозицію Одеського обласного осередку ГО «Всеукраїнська Люстрація», за підтримки десятків інших патріотичних організацій та більшої частини одеситів, щодо будівництва монументу на честь «Захисників Одеси від російських окупантів» саме на Куликовому полі, місці де Україна здобула свою першу велику перемогу в цій новітній російсько-українській війні.

Відповідь просимо надати письмово у визначений законом термін та на електронну пошту:
lustrationodua@gmail.com…“

Одеситів, представників патріотичних організацій та політичних партій, які рятували Одесу від війни 02 травня 2014 року, закликаємо підписатися під цим зверненням!.. Бажаючі – пишіть в приват…

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГО Всеукраїнська Люстрація. Одеса

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ ДО ТРУХАНОВА СТОСОВНО ВСТАНОВЛЕННЯ МОНУМЕНТУ НА ЧЕСТЬ «ЗАХИСНИКІВ ОДЕСИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ»

  1. “пересічним одеситам” из числа харьковских футбольных болельщиков

  2. погибли женщина беременная, молодые люди и какие они оккупанты???

    1. какая беременная ???
      Вы в своем уме ???
      Вы чего сукабееву пересмотрелись ???
      рекомендую почитать следственный материал …

  3. Недорозвинені люди, пригнали футбольних фанатів та радикалів, заплатили поліції грощі. Вбивали людей, палили їх і ніхто не заступився – поліція спала, внутрішні війська спали. – всі спали! А саме страшне, що не понесли покарання вищі чини! А тепер ці ж дибіли які вбивали людей хотять встановити памятник – со**ть х.й.

      1. Не порохобот ти часом? У Петьки петьку не смоктав?

Comments are closed.