АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ ПРИМУШУЄ ОВІДІОПОЛЬСЬКУ ПОЛІЦІЮ АКТИВІЗУВАТИ РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВ З БЮДЖЕТНИМИ КОШТАМИ

Кількість переглядів 497

14 травня 2019 року ми побували на прийомі у начальника слідчого відділу Овідіопольського відділу поліції Лізогубенко Наталії Іванівни з приводу розслідування кримінальних проваджень по факту необґрунтованого списання бюджетних коштів керівництвом Овідіопольської селищної ради.

У провадженні Овідіопольської поліції знаходяться два таких провадження:

  • №12016160380001163, яке відкрито ще в 2016 році за фатом необґрунтованого списання бюджетних коштів у сумі 167’252,40 грн. за «фіктивне» прибирання снігу в лютому 2016 року в смт.Овідіополь;
  • №12018160380001974, яке відкрито в вересні 2018 року за фактом необґрунтованого списання бюджетних коштів у сумі 331’600,84 грн. за «фіктивні» будівельні роботи в липні 2018 року на сцені у центрі смт.Овідіополь.

Зі слів Наталії Іванівни вона, після нашого першого візиту 07 травня, побувала у прокурора Іллічівської прокуратури Карбовського Станіслава Германовича і ними розроблений план дій по активізації розслідування цих кримінальних проваджень з метою повернення в бюджет грошових коштів на суму майже 500 тис.грн.

Це свідчить, що попередній керівник слідчого відділу Овідіопольської поліції Швец Вадим Васильович недобросовісно виконував свої службові обов’язки, а його начальник Герасименко Юрій Олександрович не проконтролював це.

Лізогубенко Н.І. пообіцяла звітувати про стан розгляду цих справ з метою скорішого направлення обвинувального акту до суду.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ ПРИМУШУЄ ОВІДІОПОЛЬСЬКУ ПОЛІЦІЮ АКТИВІЗУВАТИ РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВ З БЮДЖЕТНИМИ КОШТАМИ

  1. Наталия Ивановна пора заняться расследованиями по Великодолинскому поселковому совету. У вас лежит куча дел. Не бойтесь. Ничего Гуляев вам не сделает. У него скоро закончится неприкосновенность. Ваши сотрудники полиции знают о том что кража документов поселкового совета с машины секретаря была эмитацией самих работников. Декретный отпуск Граба был незаконным. Акты об отсутствии зелёных насаждений где росли 60 летние деревья в военном городке подписанные группой депутатов это тоже преступление почему то не расследуется. Почему поставленны на паузу расследования по незаконно выплаченным бюджетным деньгам по ремонту туалета в школе военного городка и т. д.

Comments are closed.