АДВОКАТ ОЛЕНА ПАСІЧНИК ВИМАГАЄ СПРОСТУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ

Кількість переглядів 606

Адвокат Ради адвокатів Одеської області Олена Пасічник вимагає спростувати інформацію, яка розміщена у статті:

17 травня 2019 року ми підготували відповідь на Вимогу на знаходячись у місті Чорноморськ, вирішили вручити особисто Олені В’ячеславівни в її офісу. Проте в офісі адвоката не оказалось, особа, яка там перебувала відповідь отримувати відмовилась.

У зв’язку з цим, відповідь надіслали поштою в якої вказали, що сама стаття містить дослівні відтворення публічного виступу фізичних осіб: Олексія Столярова, Катерини Катеринчук та Тетяни Мельникової. Редакція, журналіст не несуть відповідальності за публікацію цих відомостей на підставі п.3 ст.42 закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні». Відповідно до п.4 ст.277 ЦК України спростування недостовірної інформації здійснюється особою, яка поширила інформацію.

У своєї відповіді ми запропонували Олені Пасічник висловити свою точку зору на проблемні питання, висвітленні у публікації, проте, станом на сьогодення, Олена В’ячеславівна не зв’язалась з нами.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “АДВОКАТ ОЛЕНА ПАСІЧНИК ВИМАГАЄ СПРОСТУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ

  1. Все таки на русском у тебя лучше получается вести свои публикации. Будешь на украинском говорить смотреть не будем.

    1. Якщо ти русский то дуй в Рашку. Грузин, з помилками, але все таки говорить українською. А ти, русский, як колись говорили, представник братнього народу, не хочеш знати мову свого брата? Тоді нафік нам потрібен такий брат. На історичну батьківщину.

Comments are closed.