ВИМОГА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПОЧАТКОВОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ

Кількість переглядів 508

Педагогічна громадськість України просить підтримати петицію до Кабінету Міністрів України з вимогою скасувати нормативні акти, які погіршують та звужують конституційні права дітей на мистецьку освіту, принижують гідність педагогічних працівників мистецьких шкіл та суперечать нормам Закону України «Про освіту».

За даним посиланням:

ви маєте можливість проявити свою професійну позицію щодо реформ, запроваджених Міністерством культури України. Зареєструйтесь на сайті Кабінету Міністрів України в розділі “Петиції” та голосуйте протягом найближчого часу! Ми повинні зібрати 25 000 голосів для можливості розгляду даного питання Кабінетом Міністрів. У нас є шанс виправити ситуацію задля майбутнього нашої галузі! Підключайте батьків та всіх свідомих колег. Не будьте байдужими!

Педагогічна громадськість України звертається до Кабінету Міністрів України з вимогою:

  • скасувати наказ МКУ №353 від 24.04.2019 року, запровадження якого призведе до катастрофічних наслідків, – руйнації системи мистецьких шкіл. Звертаємо увагу на те, що ця, так звана «реформа», затверджена наказом Мінкультури, запозичена у країни-агресора, від якої навіть ворог вже відмовився. Вважаємо запровадження цього наказу ідеологічною диверсією, спрямованою на знищення мистецького майбутнього України;
  • скасувати Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури, затверджене наказом Міністерства культури України від 12.07.2018 № 628, зареєстроване у Міністерстві юстиції України 16 серпня 2018 р. за № 926/32378, як таке, що не відповідає основному завданню Положення: – визначення результатів педагогічної діяльності та професійного рівня педагогічних працівників.

Затверджене Положення передбачає виключно бюрократичну тяганину і створює умови для корупційних дій чиновників.

Інструкція з підписання петиції:

Петиція №41/002254-19еп
Дата початку збору підписів: 7 травня 2019 року
До кінця збору підписів залишилось: 26 липня 2019 року
Автор: Темченко Юлія Сергіївна

Джерело: Вимога педагогічних працівників закладів початкової мистецької освіти

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВИМОГА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПОЧАТКОВОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ

  1. Во дают денег нет но Вы держитесь.

Comments are closed.