ВІЙНА З «ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ОДЕСА» ПРОДОВЖУЄТЬСЯ. ЦЬОГО РАЗУ СПАЛИЛИ АВТОМОБІЛЬ

Кількість переглядів 476

По інформації від Миколи Романовського, головному редактору «Дорожній контроль Одеса» Олексію Булгару спалили автомобіль. Це відбулось у ніч з 24 на 25 травня 2019 року. Зі його слів підпал відбувся відразу після проведення мітингу проти начальника «УКРТРАНСБЕЗПЕКИ» Сергія Талала та погроз від активістів «Україна це ми» Олесі та Віталія Голодок.

На своєї сторінці у facebook Микола Романовський повідомив:

„Нас истребляют! От угроз перешли к действиям!!! Только что сожгли автомобиль главному редактору «Дорожный контроль Одесса». Не буду писать фамилии кто к этому причастен, но митинг под стенами Укртрансбезпека против Начальника Талала С. Также не исключаем вариант что это приведённые в действия вчерашние угрозы Олеся Голодок и Виталий Голодок. Закон накажет виновных!!“

«АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» вже повідомляла, що вночі з 08 на 09 травня 2019 року на головного редактора «Дорожній контроль Одеса» Олексію Булгару був здійснений напад двома невідомими.

 

«Бойові дії» навколо Управління Укртрансбезпеки в Одеській області набувають рис розборок 90-х. Сподіваємось, що нове керівництво Національної поліції в Одеській області приділить цьому увагу та припинить цей безлад.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0