ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ПІДТРИМУЄ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЮ У ПИТАННІ ДОСТУПУ ДО СТАВКА НА СКУРТІ

Кількість переглядів 353

В суботу, 01 червня 2019 року об 11 години ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» на прохання мешканців Овідіополю ЗАПРОШУЄ ВСІХ до водного об’єкту місцевого значення – СТАВОК НА БАЛЦІ СКРУТА. З 2007 року цей водний об’єкт перебуває в оренді у ТОВ «АРГО ЛТД», яке порушує умови оренди та користування цим об’єктом шляхом перекриття повного доступу до нього.

Збори заплановані з метою обговорення наступного питання:

  • Дотримання положень договору та умов оренди водного об’єкта (ставок на балці Скурта) Товариством з обмеженою відповідальністю «АРГО ЛТД» (код ЄДРПОУ 31765584).

На захід запрошений директор ТОВ «АРГО ЛТД» Симоненко Ольга Валеріївна, Овідіопольський селищний голова Савельєва Лідія Іванівна, депутати та апарат Овідіопольської селищної ради.

Голова ГО «Незламна позиція»
Варшанідзе Р.А.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ПІДТРИМУЄ МЕШКАНЦІВ ОВІДІОПОЛЮ У ПИТАННІ ДОСТУПУ ДО СТАВКА НА СКУРТІ

  1. Ага так и пустил Вас Вы хоть копейку вложили в благоустройство-Шутка. После того как утонула Лошадь в нем кроме Детей ни кто не лицезрел его.Забрать не получится все приватизирую.

  2. ВОДНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ Стаття 51. Користування водними об’єктами на умовах оренди
    Не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб водні об’єкти, що:
    використовуються для питних потреб;
    розташовані в межах територій та об’єктів, що перебувають під охороною відповідно до Закону України “Про природно-заповідний фонд України”.
    Водні об’єкти надаються у користування за договором оренди земель водного фонду на земельних торгах у комплексі із земельною ділянкою.
    Водні об’єкти надаються у користування на умовах оренди органами, що здійснюють розпорядження земельними ділянками під водою (водним простором) згідно з повноваженнями, визначеними Земельним кодексом України, відповідно до договору оренди, погодженого з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері водного господарства.
    Надання водних об’єктів у користування на умовах оренди здійснюється за наявності паспорта водного об’єкта. Порядок розроблення та форма паспорта затверджуються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища.
    Водні об’єкти надаються в користування на умовах оренди без обмеження права загального водокористування, крім випадків, визначених законом.
    Орендарі водного об’єкта зобов’язані передбачити місця для безоплатного забезпечення права громадян на загальне водокористування (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство тощо).
    При визначенні таких місць перевага надається традиційно розташованим місцям масового відпочинку.
    У межах населених пунктів забороняється обмеження будь-яких видів загального водокористування, крім випадків, визначених законом.
    Заборона загального водокористування водними об’єктами, наданими в користування на умовах оренди, та їх нецільове використання є підставою для розірвання договору оренди.

  3. Савельева приплывет на матрасике!

  4. Рабы не должны иметь доступ к воде

  5. А Вы в курсе что это не природное Озеро а Человек местный сотворил.И оно не проточное.

    1. Было бы не проточное уже бы закончилось.Мозги твои не шевелятся .

    2. Было бы не проточное уже бы завонялось

  6. Правильно ! А то негде покупаться. Всегда любил это озеро, на нем и научился плавать.

    1. А я корову пасла а они устроили себе зоопарк и сейчас я смотрю на них через сетку.

  7. О Лыкова себя показала. Защищает интересы богатенького дяди а на громаду ей на.р.ть.Грош цена тебе в базарный день.

Comments are closed.