«БОРОТЬБА ЗА СОТКИ» В КАРОЛІНО-БУГАЗІ ТРИВАЄ. СУД ОБ’ЄДНАВ ДВІ СПРАВИ

Кількість переглядів 559

30 травня 2019 року в Овідіопольському районному суді Одеської області під час судового засідання суд об’єднав дві цивільні справи з земельного спору в одну де сторонами виступають мешканці с. Кароліно-Бугаз Бреславська Світлана Сергіївна та Кузаконь Галина Антонівна.

Перша справа №509/560/16-ц за позивом Кузаконь Галини Антонівни і Кузаконь Віктора Михайловича до Бреславської Світлани Сергіївни і Кароліно-Бугазської сільської ради Овідіопольського району Одеської області про визнання дії органу місцевого самоврядування протиправними та скасування рішення сесії сільської ради, яка розглядається з 2016 року суддею Бочаровим А.І.

Друга справа №509/9/19 за позовом Бреславської Світлани Сергіївни до Малого приватного підприємства “Гілея”, Кароліно-Бугазької сільської ради Овідіопольського району Одеської області і Кузаконь Галини Антонівни про визнання недійсним державного акту, усунення перешкод у користуванні майном, яка розглядається з січня 2019 року суддею Кочко В.К.

За ухвалою судді Овідіопольського районного суду Бочарова А.І. справи об’єднанні в одну і вони матимуть єдиний №509/560/16-ц.

Наступне судове засідання заплановане на 25.07.2019 року о 13 години.

МПП «Гілея» повідомила суд, що не буде відвідувати судові засідання, погоджується з рішенням суду та надало ситуаційний план земельних ділянок, де відобразили межи земельної ділянки Бреславської С.С. відповідно до земельного кадастру та згідно виконаних геодезичних робіт.

Попередні матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0