РОДИЧІ ПОЛОНЕНИХ УКРАЇНСЬКИХ МОРЯКІВ З ТАНКЕРА «РУТА» ПРОСЯТЬ ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ ПРЕЗИДЕНТУ

Кількість переглядів 391

Родичі українських моряків танкеру «Рута», які знаходиться в полоні більше двох років на території Лівії, просять підписати петицію до Президента України з метою пошуку можливості їх звільнення.

Аліса Гончаренко:

„Дорогі друзі! Брати і сестри!

Прошу вас надати маленьку допомогу – підписати електронну петицію Президенту України https://petition.president.gov.ua/petition/60784 про звільнення з полону в Лівії українських моряків танкера «Рута», серед яких знаходиться мій брат Володимир. Інформація про це тут:
Уже пішов третій рік як екіпаж українського танкера “Рута” в складі 14 чоловік був захоплений береговою охороною в Лівії і незаконно утримується в одній з в’язниць р Тріполі.
Будь ласка, розповсюдьте це прохання серед ваших родичів, друзів і знайомих – напевно серед них є і моряки, і ніхто з них не хотів би опинитися в такій ситуації.
У наших моряків, які перебувають у лівійській в’язниці, погіршується здоров’я – там немає належної медичної допомоги і якісного харчування і води. Більше двох років їх чекають дружини, діти і батьки, а комусь з них ще потрібно вчитися і створювати сім’ї.
Ми сподіваємося, що держава зможе знайти можливості для їх звільнення, тому і пробуємо різні способи достукатися «наверх».
Дякую всім, хто підпише і поширить петицію! І нехай ваші рідні будуть здорові і завжди повертаються додому!“

Аліса Гончаренко

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0