ЧИ ЗАКОННО КАТАЮТЬ НА ПОНІ НА КУРОРТІ ГРИБІВКА?

Кількість переглядів 445

Що насправді доводиться переживати тваринам, яких використовують в бізнесі задля отримання прибутку? 19 червня 2019 року, після дзвінка нашого читача, ми побували на курорті Грибівка на території пляжів яких бізнесмени пропонують покататись на поні всім бажаючим за гроші.

Ніяких документів при собі у двох молоденьких дівчат, щодо використання цих поні, щодо ведення підприємницької діяльності не було. Нам лише повідомили лише про те, що утримують тварин в задовільному стані та дотримуються всіх необхідних санітарних умов. Ще нам надали можливість поспілкуватись з господарем цього бізнесу на ім’я Ігор, який повідомив, що дії на законних підставах і має всі необхідні документи, проте надати все зможе особисто.

У зв’язку зі здійсненням діяльності Ігорем по всій території Одеській області, ми домовились на особисту зустріч 21 червня, після якої ми зможемо повідомити: які документи підприємець використовує в своєму бізнесі, які податки сплачує і чи не має в його діях ознак жорстокого поводження з тваринами.

Паралельно спробуємо зв’язатись з місцевим органом Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України по Одеській області.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЧИ ЗАКОННО КАТАЮТЬ НА ПОНІ НА КУРОРТІ ГРИБІВКА?

  1. Роман, а где же ваш обещанный сюжет с Таней Матненко!!!! что же она скажет по поводу мусора очень хочеться услышать ее мнение…. а не про пони !!!!!

Comments are closed.