ДЕПУТАТИ ТА ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ ТАЇРОВСЬКОЇ РАДИ ПІДТРИМАЛИ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ КОШТІВ СУБВЕНЦІЙ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

Кількість переглядів 444

20 червня відбулися позачергові засідання депутатського корпусу та Виконавчого комітету Таїровської ради. Необхідність їх скликання – внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради на 2019 рік» з урахуванням коштів субвенцій з державного бюджету, що виділяються бюджетом місцевим спеціально на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Мова йде про суму у 2 мільйони 654 тисячі гривень. Було запропоновано спрямувати ці кошти на реалізацію двох запланованих проектів:

  • Капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Абрикосової (від вулиці Центральної до буд. № 40), житловому масиву «Червоний Хутір»;
  • Капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Гарманній (від вулиці Балтській до буд. № 1 по вулиці 15-й масив), житлового масиву «Чорноморка-2».

Відповідні проекти на сьогоднішній день мають всю необхідну технічну документацію та експертні оцінки. Відповідні підрядні організації готові вже зараз їх реалізовувати. Підкреслимо:  всі пункти Програми соціально-економічного розвитку громади будуть вирішуватися відповідно запланованих термінів за рахунок місцевого бюджету. А вказані проекти – за рахунок коштів держбюджету, що виділяються місцевим громадам на формування власної інфраструктури, відповідно Постанови Кабінету міністрів України №и 200 від 16.03.2016 року.

Депутати та члени виконкому на своїх засіданнях одноголосно підтримали пропозиції розподілення субвенцій з державного бюджету до бюджету Таїровської ОТГ та затвердили запропонований перелік проектів, що будуть реалізовуватися за ці кошти. Далі всі необхідні документи має розглянути Департамент економічного розвитку Одеської обласної державної адміністрації. Остаточне рішення щодо спрямування коштів субвенцій державного бюджету на формування інфраструктури Таїровської громади буде прийматися Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України найближчим часом.

Таїровська об’єднана територіальна громада

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0