П’ЯНІ ГОНКИ ВІД КОМАНДИРА БАТАЛЬОНУ ЗСУ СЕРГІЯ ШЕНДЕРУКА

Кількість переглядів 944

Вночі з 22 на 23 червня 2019 року командир кадру понтонно-мостового батальйону військової частини А3965 (м. Білгород-Дністровський, Одеська обл.), майор Збройних сил України Шендерук Сергій Олександрович влаштував п’яні гонки по курортному містечку Затока.

Для «приборкання» гонщика довелось застосувати три екіпажа патрульної поліції. Зупинити джип Land Rover Freelander Td4 Сергія Шендерука з іноземною реєстрацією (WN04ZFK, Великобританія) вдалось в смт. Затока на 62 кілометрі автодороги Р-70 (Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші). Камера одного з туристичних закладів зафіксувала момент затримання, проте якість відео не дуже висока.

Після зупинення, до Сергія Олександровича, для «приборкання» його піднесеного алкоголем настрою, були застосовані спецзасоби – кайданки та складені чотири адміністративні протоколи у тому числі і по ст.130 КпАП (керування транспортним засобом особою, яка перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, майор Сергій Шендерук, як за допомогою цифрового алкотестеру Драгер, так і у медичному закладі, при свідках відмовився, про що був складений відповідний протокол (дивиться відео запись).

На місце пригоди були викликані співробітники ВСП Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону та слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського ВП через виявлення у машині Шендерука С.О. ножа, якого можна віднести до категорії холодна зброя.

Близько п’ятої години ранку 23 червня все затихло: оформлення матеріалів правопорушення закінчилось, майор Шендерук С.О. отримав тимчасову посвідку на керування автотранспортом замість посвідчення водія терміном на три місяця та копії всіх протоколів про адміністративні правопорушення.

Жертв і руйнувань, в результаті правопорушення, не виявлено. Солодкий сон відпочиваючих з прилеглих баз відпочинку не був потривожений.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “П’ЯНІ ГОНКИ ВІД КОМАНДИРА БАТАЛЬОНУ ЗСУ СЕРГІЯ ШЕНДЕРУКА

  1. А этих гаишников знаю, они с Одессы, прикомандированы. Они уже в разработке. Ждите новостей по взятке )

Comments are closed.