В ОКРУЖНОМУ СУДІ ПРОДОВЖЕНИЙ РОЗГЛЯД ПОЗОВУ ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ДО КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ»

Кількість переглядів 498

02 липня 2019 року в Одеському окружному суді продовжився розгляд справи №420/2321/19 за позовом ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» про визнання противоправними дії та бездіяльності КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» під час виконання ним своїх повноважень та поновлення порушеного цими (та іншими) діями суб’єктивного публічного права.

ГО «Незламна позиція» подало пояснення щодо задоволення позовних вимог де обґрунтувало свої позиції по справі з додатковими документами. Нами була додана копія відповіді КП «Великодолинське» на ім’я Кубік А.В. де «структуру тарифів» комунальне підприємство визначає, як «калькуляція розрахунку економічно обґрунтованих витрат, пов’язаних з центральним водопостачанням/водовідведенням». Чому не «структура тарифів» і чим тоді відрізняється наша первинна формулювання «обґрунтований кошторис витрат на послуги водопостачання/водовідведення» і що не ясно було юристу Лук’яну О.Г. в нашому запиті?

КП «Великодолинське» надала свої пояснення та додала до них копію накладної на каналізаційну трубу, яку проклали біля будинку №128 по вул. Центральна в смт. Великодолинське. Де проект робіт, де калькуляція, де інші документи, які необхідні для таких робот з метою відображення у бухгалтерському обліку, нам не ясно.

Суд ще раз запропонував нам примиритись. ГО «Незламна позиція» не заперечує проти примирення, однак спочатку ми хочемо отримати документи, які запитували у запитах. Станом на сьогодення ніяких документів ми не отримали.

Наступне засідання 08 липня 2019 року о 14 години.

Ще матеріали по справі:

  1. ЮРИСТ КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ОТРИМУВАТИ ПОВІСТКУ В СУД
  2. ПОЧАВСЯ АДМІНІСТРАТИВНИЙ РОЗГЛЯД ПОЗОВУ ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ПРОТИ КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ»
  3. КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ПОГОДИЛОСЬ ДОБРОВІЛЬНО ВИКОНАТИ ЗАПИТИ ПРО СТРУКТУРУ ТАРИФІВ
  4. ЛУК’ЯН ЗНОВУ НЕ ДОТРИМАВСЯ СЛОВА: «НІЯКИХ ДОКУМЕНТІВ НА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ВІН НЕ ПРИНІС»

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик
ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ОКРУЖНОМУ СУДІ ПРОДОВЖЕНИЙ РОЗГЛЯД ПОЗОВУ ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ДО КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ»

  1. Документов нет, т.к. работы типа выполнил какой-то фоп типа Дубровина, ну а на самом деле все знают что работы выполнил кп своими силами. А деньги просто спиз#или…

  2. Спросите сколько КП платит Лукьяну? на основании чего он представляет интересы КП …

  3. “Дурку” гонит Лукьян. Ни чего не даст. Даже через суд. так как структуры нет. берем и все .

  4. Роман, номер дела указан не верно!

  5. Если я не ошибаюсь юрист предприятия не имеет права быть адвокатом, по делу по фирме которую он защищает в суде. Поэтому надо в этом вопросе разобратса имеет ли право Лукьян предоставлять услуги адвоката по предприятию где он работает юристом.

    1. именно так!!!!!! А работает ли он юристом на КП и сколько ему платит КП? и по какому случаю адвокат занимает помещение в КП ????? много вопросов… ждем ответа.

  6. Штатный адвокат не может представлять работодателя
    ГФС разъяснила, может ли предприятие иметь в штате адвоката

    Согласно подпункту 14.1.226 пункта 14.1 статьи 14 Налогового кодекса независимая профессиональная деятельность – это деятельность адвокатов, при условии, что такой адвокат не является работником в рамках такой независимой профессиональной деятельности.

    Физическое лицо, осуществляющее независимую адвокатскую деятельность, может быть наемным работником у юридического лица и/или физического лица – предпринимателя на должности, не предусматривающей осуществление адвокатской деятельности и предоставление адвокатских услуг.

    Данное лицо не может представлять своего работодателя как адвокат.

    При этом адвокат может осуществлять адвокатскую деятельность индивидуально или в организационно-правовых формах адвокатского бюро либо адвокатского объединения (ч. 3 ст. 4 Закона Украины «Об адвокатуре и адвокатской деятельности» от 05.07.2012 г. № 5076-VI).

    Разъяснения содержатся в индивидуальной налоговой консультации ГФС от 15 августа 2017 года № 1603/С/99-99-13-01-02-14/ІПК.

  7. трубу покупали через “Прозорро”? если нет- пичалька…

Comments are closed.