ЮРІЙ МІНДОВ, ЯКІЙ ПОЗБАВИВ ЖИТТЯ МАТИ ТРЬОХ ДІТЕЙ ЗАСУДЖЕНИЙ НА 13 РОКІВ

Кількість переглядів 572

12 липня 2019 року колегія суддів Овідіопольського районного суду Одеської області винесла Вирок Юрію Міндову, якій у лютому 2019 року в смт. Овідіополь позбавив життя своєї доньки Надії Буімової. За вбивство мати трьох дітей (ст.115 ч.2 п.15 КК України), двічі судимому дали лише 13 років і 3 місяця.

Обставини, які встановлені слідством: 09.02.2019 року приблизно о 20 годині 00 хвилин Міндов Юрій Федорович, 1962 р.н., будучи особою, яка раніше судима у тому числі і за умисне вбивство:

  • 07.1994 року Овідіопольським судом за ст.102 ч.3 КК України 1960 року (умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості) на 2 роки позбавлення волі;
  • 06.1999 року Одеським обласним судом за ст.93 п «б», «и», ст.206 ч.2, ст.42 ч.1 КК України, потім постановою Рівненського райсуду від 26.12.2001 року Вирок змінений, рахувати, що він засуджений за ст.ст. 296 ч.2, ст.115 ч.2 п.7,12 КК України (хуліганство та умисне вбивство) до 13 років позбавлення волі;

звільнений 13.01.2012 року, перебуваючи на перехресті вулиць Суворова та Соборної в смт. Овідіополь, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, з метою позбавлення життя своєї доньки потерпілої Буімової Надії Юриївної, 1983 р.н., з якою у нього склались неприязні відносини, в ході сварки, за допомогою ножа наніс потерпілій не менше 11 ударів в область грудної клітини, спини та кінцівок, спричинивши колото-різані поранення несумісних із життям, від яких Надія Юріївна померла на місці вчинення злочину.

Обвинувачений Міндов Ю.Ф. свою вину визнав у повному обсязі та не заперечує щодо обставин, які були встановлені під час кримінального провадження, та пояснив, що дійсно вчинив злочин (вбив свою доньку) при вищевказаних обставинах. Потерпілий Буімов Олександр Іванович, чоловік Надії Буімової у судове засідання не з’явився, однак надав заяву, у якій просив суд розглянути справу за його відсутності.

Прокурор Вінар В.Я. просив суд призначити покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Потерпілій Олександр Буімов просив призначити покарання максимальне за санкцією статті.

Запобіжний захід до набрання Вироком законної сили обвинуваченому залишили попередній – тримання під вартою. Сам Юрій Міндов після засідання звернувся до своєї жінки Ользі з промовою:

„Оля, родная, прости, я очень виноват перед тобой… я знаю, Виталик неправильно поступил, но Бог ему судья. Даст Бог, может быть свидимся, а нет, значит нет, такова доля моя. Я очень перед детьми извиняюсь. А Саша пусть не обижает мне Олю, потому что придется еще отвечать… все больше ничего я не могу сказать“.

Колегія Овідіопольського суду: головуючий суддя – Кочко В.К., судді – Бочаров А.І., Козирський Є.С. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №509/1451/19.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ЮРІЙ МІНДОВ, ЯКІЙ ПОЗБАВИВ ЖИТТЯ МАТИ ТРЬОХ ДІТЕЙ ЗАСУДЖЕНИЙ НА 13 РОКІВ

  1. Он там говорит «Виталик не правильно поступил, но Бог ему судья». Роман не расслышал видимо, не правильно записал.
    Справедливость конечно на высоте… нечего добавить.

  2. Роман,как понять?
    Новый МАФ напротив Сільпо.

    1. Кому шо, а Карме будки. Там у людей частная земля. На своей земле поставили не на поселковой. Иди сама проверь.

  3. Да Конечно ….! Матъ детям не вернуть . ???? ! И детства не было ни у Нади ни у Виталика т. Оля всю жизнь тянула их как могла. А он только издевался плачит каиться мразь ?? ! Даже пожизненно ему это не наказание хотелось чтоб он почувствовал на сибе боль и те раны которые он нанес семье.

  4. Тебе Карма что мешает или что то личное так не будь гнидой.

  5. Это просто ахуеть можно!???? Мать детям не вернуть а ему 13 лет. ? Всю жизнь т. Оля страдала от него. И дети ни чево не видели кроме материнской любви и унижения отца. Слов нету…….

  6. Юрик еще отомстит, скоро Овидиополь снова умоется кровью

  7. ГАНЬБА бочарику, очко и Козыр-му!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.