ЛІД ТРОНУВСЯ, РУЧНОГО ГЕНЕРАЛА ТРУХАНОВА ЗАТРИМАНО!

Кількість переглядів 426

В Одесі вранці у четвер, 25 липня, співробітники НАБУ і Центрального апарату ДВБ Нацполіціі затримали екс-начальника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна і його першого заступника Костянтина Гейко.

Детективи Національного антикорупційного бюро та Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі затримали колишніх високопоставлених поліцейських близько 07:00 у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Затримання проходило в рамках розслідування кримінального злочину за трьома частинами Кримінального кодексу: ст.191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»), статті 364 («Зловживання владою або службовим становищем»), статті 209 («Легалізація (відмивання ) доходів, одержаних злочинним шляхом»).

Після затримання Головіна і Гейко повинні доставити в Київ для розгляду в суді клопотання про обрання їм запобіжного заходу.

Також один з джерел повідомив, що слідчі заходи щодо чиновників ще тривають. Впровадження розслідують саме детективи НАБУ, а ДВБ проводить їх оперативну підтримку.

Потрібно не забувати що Головін не єдиний високопосадовець який порушував закон, прокурор області – Жученко мав би скласти йому компанію по триманні під вартою.

Дем’ян Ганул

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ЛІД ТРОНУВСЯ, РУЧНОГО ГЕНЕРАЛА ТРУХАНОВА ЗАТРИМАНО!

  1. Хорошая новость. Преступник еще тот.

  2. Васе и Грабу привет!!! “Крыша” уже поехала в сторону “да нахер оно надо”. А кто следующий?

  3. Варшанидзе тоже привет?скоро и до него доберутся нужные службы

    1. Сцыте? Правильно бойтесь. Роман молодец

  4. Герасименко бежал? Овидиопольский

  5. вот и до этой козлины мордатой Головина дошло правосудие, в тюряге будет время украинский подучить

Comments are closed.