ПОЗОВ ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ДО КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ЗАДОВОЛЕНИЙ

Кількість переглядів 525

24 липня 2019 року ГО «Незламна позиція» отримало Рішення Одеського окружного адміністративного суду від 08.07.2019 року по справі №420/2321/19 яким задоволені наші вимоги стосовно надання калькуляції розрахунку економічно-обґрунтованих витрат, пов’язаних з центральним водопостачанням та водовідведенням та завірених належним чином копій документів по роботам, щодо укладки каналізаційної мережі до будівлі в якій розташоване КП «Великодолинське» біля будинку №128 по вулиці Центральна в смт. Великодолинське.

Також з КП «Великодолинське» буде стягнуто 3’842,00 грн. судового збору на рахунок ГО «Незламна позиція».

З урахуванням того, що ГО «Незламна позиція» не зазначило в прохальної частині позову які дії КП «Великодолинське» необхідно визнати протиправними та в чому саме полягає їх протиправність, суд позовні вимоги в цієї частині не задовольнив.

Нашу організацію повністю влаштовує рішення суду і відмова визнавати дії КП «Великодолинське» неправомірними нас не засмучує. Чи буде подавати апеляцію комунальне підприємство нам поки не відомо. Судове рішення підписане судом 15 липня. Термін оскарження тридцять днів з дня складання повного тексту рішення.

Чекаємо від КП «Великодолинське» документів і повернення коштів. Рекомендуємо не витрачати кошти на подачу апеляційної скарги – публічність відмінити не можливо!

Дякуємо всім членам організації та всім хто нас підтримував!

ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ПОЗОВ ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ» ДО КП «ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ» ЗАДОВОЛЕНИЙ

  1. Эту шарашкину кантору побороть сложно.и проплачинные судья.и юристы.они махинаторы еще те.которым по барабану все и все.хабарем решают все

  2. «Незламна позіция»-це сучасний рекет.

  3. Карма беснуется каждой победе Варшанидзе. Так держать Роман.

  4. Карма правду освещает здесь, ей спасибо, осведомлен- значит вооружен

  5. Да заткнитесь вы со своей сраной кармой. Речь идёт об издевательстве и незаконно завышенных тарифах на коммуналку и не возможности чего либо добиться. Засели подонки в поселковом и коммунальном и издеваются над людьми.

  6. Не нужно никуда жаловаться. Просто если хотя бы раз следователи по закону расследовали, а суд посадил пару воров и взяточников то всё стало бы на свои места. И очень хорошо что крышевателя сбили.

Comments are closed.