ЗУСТРІЧ МЕШКАНЦІВ ЖК «АКАДЕММІСТЕЧКО-СОВІНЬОН» З КЕРІВНИЦТВОМ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 540

26 липня 2019 року в ЖК «Академмістечко-Совіньон» відбулась зустріч мешканців з керівництвом Таїровської селищної ради на якої був доведений план переходу будинків та земельної ділянки у розпорядження Таїровської громади.

Перший заступник Таїровського селищного голови Чегодарь Наталія Анатолівна доповіла детальний план цієї процедури, яка повинна бути завершена прийняттям відповідного рішення на сесії ради 22 серпня 2019 року.

Для довідки: ЖК «Академмістечко-Совиньон» розташований за адресом: Одеська область, Овідіопольський район, Таїровська селищна рада, смт. Таїрове, масив №23, ділянка №35 на земельній ділянці площею 1.9724 га під кадастровим номером 5123755800:01:003:0004 та належить Могильнікову Валентину Дмитровичу. Між ним та Таїровської селищною радою вже укладений нотаріально посвідчений договір про передачу ділянки у власність Таїровської селищної ради.

Чегодарь Н.А. вже проведені попередні договори з постачальниками комунальних послуг про переведення всіх мешканців на індивідуальні договори з відповідними тарифами для населення.

Орієнтовний строк закінчення процедури переходу – жовтень 2019 року.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЗУСТРІЧ МЕШКАНЦІВ ЖК «АКАДЕММІСТЕЧКО-СОВІНЬОН» З КЕРІВНИЦТВОМ ГРОМАДИ

  1. А, можно держать нас в курсе по этому делу?

Comments are closed.