НЕ ПЕРЕПЛАЧУЙТЕ ЗА ТЕПЛО ТА ГАРЯЧУ ВОДУ

Кількість переглядів 484

До Вашої уваги методичні рекомендації «Не переплачуйте за тепло та гарячу воду», з яких ви дізнаєтесь, як захистити свої права при здійсненні перерахунку тарифів на теплопостачання та постачання гарячої води в опалювальному сезоні 2019/2020 року.

На сайті Мін’юсту за цим посиланням можна звантажити зразки документів для перерахунку ціни на зазначені комунальні послуги:

ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВ ЩОДО ПЕРЕРАХУНКУ ЦІНИ НА ОПАЛЕННЯ

  • Звернення про виконання рішення Уряду щодо перерахунку цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води для населення з урахуванням граничних цін/тарифів на зазначені послуги
  • Звернення щодо приведення цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 560 «Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг»

На підставі рішення КМУ від 26 червня 2019 р. № 560 «Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг» встановлено граничну ціну на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та міста Київ на опалювальний сезон 2019/2020 року та розроблено калькулятор

розрахунку чесної платіжки. Скориставшись ним, можна дізнатись, чи справедливою є вартість тепла та гарячої води у регіоні, та скільки ви зекономите, оплачуючи вартість послуг за новими тарифами.

Онлайн-калькулятор доступний за посиланням:

ОНЛАЙН КАЛЬКУЛЯТОР ПОСЛУГ

Детальніше про Урядову ініціативу «Чесна платіжка» можна дізнатися звернувшись до:

  • Овідіопольського бюро правової допомоги Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: смт.Овідіополь, вул.Портова, 9а. Тел: (048) 726-14-45, (048) 726-14-44.
  • Зателефонувавши на контакт-центр системи БПД за номером 0 800 213 103.
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “НЕ ПЕРЕПЛАЧУЙТЕ ЗА ТЕПЛО ТА ГАРЯЧУ ВОДУ

  1. Для особо одаренных: это НЕ перерасчет за газ.

Comments are closed.