ПІСЛЯ СКАНДАЛУ І ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА НАЧАЛЬНИКА ПОЛІЦІЇ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗВІЛЬНЕНО З ПОСАДИ

Кількість переглядів 395

Наказом Голови Нацполіції Сергія Князєва за погодженням з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим звільнено із займаної посади начальника Головного управління в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю. Наразі виконуючим обов’язки керівника поліції Дніпропетровщини призначено Артема Васицького.

27 липня з приводу інциденту з затриманням спецназом КОРД патрульних Національної поліції звернувся Президент України Володимир Зеленський.

По офіційної інформації Національної поліції України, згідно з наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у суботу, 27 липня, було розпочато службове розслідування за фактом подій, що мали місце у Дніпрі. Висновки службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань. Нацполіція надає допомогу та всебічно сприяє ходу розслідування.

Сьогодні керівник поліції Дніпропетровщини звернувся з рапортом до Голови Нацполіції про звільнення із займаної посади. Його рапорт було задоволено.

Голова Нацполіції призначив виконувачем обов’язків керівника поліції в Дніпропетровській області Артема Васицького. Він обіймає посаду заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції. На цій посаді 42-річний полковник поліції несе службу з 2017 року. До цього проходив службу у підрозділах карного розшуку на прифронтовій Донеччині. Має 23 роки досвіду оперативної роботи.

По інформації: Національна поліція України

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ПІСЛЯ СКАНДАЛУ І ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА НАЧАЛЬНИКА ПОЛІЦІЇ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗВІЛЬНЕНО З ПОСАДИ

  1. Роман , прочитай как вы заголовок написали!!!!

Comments are closed.