БАТЬКО СПЛАТИВ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО АЛІМЕНТАМ у СУМІ 33’000 ЕВРО

Кількість переглядів 284

Станом на 18.07.2019 року заборгованість по аліментам у розмірі 33’000 євро були сплачені у повному обсязі.

Протягом трьох років на виконанні у Другому Київському відділі державної виконавчої служби м. Одеси перебувало провадження про стягнення з батька аліментів на утримання сина 2001 року народження. Щомісячно батько мав сплачувати кошти в розмірі 1/4 частини всіх видів доходу, але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку до досягнення повноліття.

У зв’язку з тим, що батько ухилявся від сплати аліментів, постановою державного виконавця на все належне йому майно був накладений арешт. На боржника було накладено обмеження у правах виїзду за межі України, полювання, користування зброєю та керування транспортними засобами. Також був накладений штраф у розмірі 50% від суми боргу.

По інформації: прес-служба ГТУ юстиції в Одеській області,
тел.: (048) 705-18-85

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “БАТЬКО СПЛАТИВ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО АЛІМЕНТАМ у СУМІ 33’000 ЕВРО

  1. Роман, объясните п-ста, раньше было ГАИ, а сегодня кто контролирует движение автотранспорта в Овидиополе? Такое впечатление, что для некоторых отменили ПДД. А, именно, не соблюдается внутри поселка скоростной режим. У нас полицейские появляются когда всё уже случилось. Если есть такая воз.можность внесите ясность.

    1. А шо, раньше ГАИ контролировало скоростной режим в Овидиополь ?!?

Comments are closed.