СУД ПРОДОВЖИВ РОЗГЛЯД СПРАВИ ОЛЕКСАНДРА ПАВЛОВА

Кількість переглядів 422

30 липня 2019 року Овідіопольський районний суд продовжив розгляд матеріалів кримінального провадження №12017160380000124 за обвинуваченням мешканця с. Новоградківка Павлова Олександра Михайловича, 1984 р.н., у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого Павлова Дениса Вікторовича.

Нагадаємо:19 січня 2017 року Володимир Дік знаходячись в підвальному приміщенні, розташованого на території домоволодіння по вул. Радісна,1 в с. Новоградківка (місце проживання Діка В.В.) став свідком того, що Александр Павлов на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин умисно, наніс один удар долонею руки по обличчю та рукою зжатою в кулак по голові Дениса Павлова. Від удару Денис упав на підлогу, а Олександр продовжував наносити удари ногами по його голові, шиї та обличчі“ (НАЙДЕНИЙ ТРУП В СЕЛІ НОВОГРАДКІВКА).

До суду був доставлений свідок подій січня 2017 року: Дік Володимир Вікторович, вже засуджений за приховання цього злочину, якій надав покази і відповів на запитання прокурора, адвокатів, потерпілої та суду (дивиться відео сюжет).

Наприкінці засідання прокурор додав до справи додаткові письмові докази. В наступне судове засідання на наполягання сторони захисту викликаний свідок: мати Діка В.В. засідання заплановане на 15 годину 21 серпня.

Матеріали по справі вбивства Дениса Павлова:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0