РАДКОВСЬКОГО ЗНЯЛИ, УРБАНСЬКИЙ ЗАЛИШИВСЯ. ЗАВЕРШИЛАСЬ СЕСІЯ ОБЛРАДИ

Кількість переглядів 347

16 серпня 2019 року пройшла сесія Одеської обласної ради, яка розпочалась з бійки і продовжилась тільки після проведення консультацій.

Переважною кількістю голосів було ухвалено проект рішення обласної ради про дострокове припинення повноважень першого заступника голови Одеської обласної ради VІІ скликання Радковського О.В.

Серед інших питань депутати підтримали проект рішення обласної ради про продовження строку дії контракту з директором КУ «Комбінат громадського харчування», що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, управління якою безпосередньо здійснює обласна рада. Далі було підтримано блок питань про цільові програми. Серед яких – затвердження обласної комплексної програми «Безпечна Одещина» на 2019-2021 роки; внесення змін до обласної програми надання фінансової підтримки комунальним підприємствам (установам, організаціям) спільної власності територіальних громад Одеської області, які забезпечують діяльність обласної ради та обласної державної адміністрації, на 2017-2019 роки; внесення змін до програми розвитку туризму та курортів в Одеській області на 2017-2020 роки; внесення змін до обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області на 2018-2020 роки. Також депутатський корпус підтримав внесення змін до обласного бюджету на 2019.

Проект рішення про дострокове припинення повноважень голови Одеської обласної ради VІІ скликання Урбанського А.І. було знято з розгляду позачергової сесії Анатолієм Урбанським.

Ще матеріали по справі:

По матеріалам: Одеська обласна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “РАДКОВСЬКОГО ЗНЯЛИ, УРБАНСЬКИЙ ЗАЛИШИВСЯ. ЗАВЕРШИЛАСЬ СЕСІЯ ОБЛРАДИ

  1. В результаті таємного голосування за відставку Олега Радковського проголосували 46 депутатів, проти – 5, утрималися – 2

  2. Как Олежка не пытался усидеть на нескольких стульях всё равно высылали нах.

Comments are closed.