«СІДАТИ ВИ БУДИТЕ, А Я ПРИСЯДУ» – ДЕПУТАТ БАКАЛОВ ГОЛОВІ САВЕЛЬЄВОЇ. ПРОЙШЛА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 1007

16 серпня 2019 року відбулась XLVIII сесія Овідіопольської селищної ради. На порядок денний винесено 41 питання, які були розглянути депутатами і прийняти відповідні рішення.

При обговорені питання затвердження порядку денного виникли наступні пропозиції:

  1. Депутат Сергій Видра запропонував зняти два питання з порядку денного: п’яте питання «про затвердження статуту КП Водопостач» і сьоме питання «про затвердження тарифів на послуги КП Вподопостач».
    Дана пропозиція не найшла підтримки серед депутатів.
  2. Депутат Юрій Бакалов задав питання чому немає на порядку денному питання про створення парку ім. Дукова і чому гроші, які були зняти з фінансування дитячого майданчику по вул.Гагарина, зараз не повернути при перевиконанні бюджету?
    Лідія Іванівна повідомила, що для створення парку вона чекає на звернення від підприємства-ініціатора створення парку запиту на дострокову оренду земельної ділянки, яку вони використовують у своєї діяльності.
    Щодо грошей на дитячий майданчик, Савельєва Л.І. повідомила, що вона чекає пропозиції від депутатів про включення коштів на майданчик, але наразі коштів не вистачило.
  3. Депутат Володимир Проскуровський запропонував перенести тринадцяте питання порядку денного (виділення земельної ділянки під дитячий майданчик по вул. Суворова) і розглянути його першим.
    Ця пропозиція була підтримання депутатами.

Далі Савельєва Л.І. повідомила (на відео 9’35’’), що надійшла заява від секретаря Новікової С.Г. та депутата Малицькой Ю.І. (депутат Юлія Гоменюк у зв’язку із вступом в брак змінила фамілію на Малицька) про можливий конфлікт інтересів при розгляді питань порядку денного.

Далі, з невідомо якого разу, депутати нарешті підтримали пропозицію (на відео 10’02’’ – 16’22’’) про надання дозволу щодо інвентаризації земельної ділянки під дитячий майданчик на вул. Суворова (17 «ЗА» 5 «УТРИМАЛИСЬ»).

Далі було розглянуто питання про внесення змін до бюджету селищна на 2019 рік у зв’язку з перевиконанням надходжень на 2,2 млн.грн. (на відео 16’23’’ – 35’25’’).

При обговоренні цього питання були таки пропозиції:

  • Депутат Юрій Бакалов запропонував зняти 50 тис. з придбання кондиціонерів в селищну раду (5 шт.) та 66 тис. з підрізки дерев та направити на дитячий майданчик по вул. Гагарина.
    Депутати не підтримали цю пропозицію.
  • Депутат Сергій Видра запропонував виділити кошти на облаштування переходу через залізницю в районі вулиці Грушевського та Портова. Гроші зняти з придбання кондиціонерів в селищну раду (5 шт.).
    Депутати не підтримали цю пропозицію.

Під час обговорення Після другою спроби зняти кошти з придбання кондиціонерів, депутат Сергій Авраменко вирішив вступитись за працівників селищної ради (на відео 25’03’’):

“…По поводу кондиціонерів, а чого ми так не поважаємо людей, які тут працюють?..

Депутат Юрій Бакалов йому опонував (на відео 25’36’’):

А громада, яка за вас голосувала – це що не люди, чи що? Так чому ж тоді не проголосував за дитячий майданчик?

В спор втрутилась селищний голова та використовуючи мікрофон з підсилювачем запропонувала перейти до голосування пропозиції депутата Видри.

  • Депутат Анатолій Панчук запропонував (на відео 27’27’’) кошти на перехід через залізницю взяти з 628 тис. – капітальний ремонт Т.Шевченко (район АБВГДейка).
    Савельєва Л.І. повідомила, що при проведені цих робіт і так будуть заощадженні кошти і у будь-якому разі кошти будуть. Пропозиція не голосувалась.
  • Депутат Сергій Видра запропонував зняти кошти з облаштування майданчиків для збору сміття (129 тис.) та направити на ремонт переходу між АБВГДкою та вул. Радісна та між вул. Гагаріна і ще якийсь, Видра так і не зміг згадати назву;
    Савельєва Л.І. повідомила, що ці переходи не стоять на балансі селищної ради та на них не можна виділяти кошти. Депутати не підтримали цю пропозицію.
  • Депутат Юрій Бакалов нагадав (на відео 30’55’’), що після придбання техніки на рахунках КП «Воподопостач» залишилось 430 тис.грн. і які хочуть використати на придбання столярних верстаків, але Юрій Дмитрович пропонує повернути ці кошти назад на рахунки селищної ради та використати 200 тис.грн. з них на облаштування дитячого майданчика по вул. Гагарина.

Депутат Бакалов нагадав (на відео 33’07’’):
… Там же були станки Геннадій Володимирович, там була столярка у вас на підприємстві… де ці станки ділись?
А я тут при чому? – обурився Геннадій Фесюк, – … пишіть заяву в міліції і розбирайтесь… Мені їх не передавали по балансу…

Депутати не підтримали пропозицію Юрія Бакалова.

Далі депутати підтримали проект рішення і цілому (на відео 35’25’’) без запропонованих змін.

Депутат Юрій Бакалов далі знову виступив перед депутатами та повідомив (на відео 35’50’’):
Ось депутатський запит Бакалова, щоб всі депутати почули… виділили кошті в сумі 83 тис.грн. вичистку громадського туалету біля УОРУ та селищної ради. Я пропонує депутатам проїхати після сесії проїхати подивитися цю викачку – він як був повний так він і остався повний, 83 тис.грн. пішли куди неясно…
Селищний голова Савельєва Л.І. надала відповідь:
Коли на площі Овідія стояв переповнений туалет… його не бачив жоден депутат. Коли селищна рада зайнялась цим питанням, дійсно викликала техніку, яка єдина в Україні, яка займалась цим питанням… Відкачати те, що було 80 років там і ніхто це не бачив, дуже не просто. І сьогодні на цьому робить шоу… ви мене вибачте шановні депутати…
Бакалов перервав:
Так я закликаю всю громаду Овідіополя хай просто заїдуть в цій туалет і побачать вашу роботу… Куди ці гроші пішли…
Треба було до і після дивитись…”, – парирувала Лідія Іванівна;
Я запитую у вас де гроші поділись?..” – не вгамовувався Бакалов;
У підрядників…” – буркнула Лідія Іванівна.

Наприкінці спору депутат Юрій Бакалов повідомив, що він передає матеріали до прокуратури. Депутат Видра доповнив, що туалети треба модернізувати до необхідних стандартів.

Далі перешли до розгляду (на відео 39’28’’) другого питання в якому пропонувалось внести зміни до плану соціально-економічного розвитку селища на 2019 рік. До цього плану запропоновано включити розробку проектів ремонту водомереж по вулицям: Т.Шевчекнка, вул. Лиманська, Залізнична, Портова, Лесі Українки та провулків Високий і Партизанський.
Депутати підтримали це рішення.

Далі розглянули рішення про затвердження розпоряджень голови, які прийнято в міжсесійний період. Запропоновано затвердити Розпорядження №37 від 12.06.2019 року, №38 від 12.06.2019 року, №39 від 12.06.2019 року, №52 від 05.08.2019 року, №55 від 12.08.2019 року.

Більше всього зауважень до розпоряджень голови було у депутата Видри. Особливо до Розпорядження №55, яким до фінансована на 95 тис.грн. пішохідна доріжка по вул. Євгена Колісниченка.

Після виступу депутата Бакалова по цьому питанню, голова запропонувала йому (на відео 56’48’’):
Сідайте!
Як сідайте? Напевно сідати ви будите, а я присяду” – парирував Юрій Дмитрович.

У будь-якому разі депутати підтримали і це рішення.

Далі розглянули четверте питання (на відео 58’04’’), яким запропоновано затвердити програму містобудівної документації смт. Овідіополь на період вересень – грудень 2019 року. Депутати підтримали це рішення.

Далі розглядали (на відео 59’28’’) п’яте питання про затвердження статуту КП «Водопостач» у новій редакції.

Депутат Видра запропонував утриматись від прийняття цього рішення у зв’язку з тим, що він не ознайомлений проектом статуту. Депутат Фесюк повідомим, що необхідно збільшити розмір статутного капіталу підприємства у зв’язку з закупкою нової техніки. Але у депутатів було багато запитань стосовно розміру цього капіталу. Як з’ясувалось: постійна комісія з питань ЖКГ навіть не розглядала ці запитання на своїх засіданнях. Стає запитання: Чому? Або голова не повідомляє членів цієї комісії про питання, які віднесені до їх компетенції, або самі депутати не хочуть цього робити. Для довідки, склад комісії з питань права та ЖКГ:

  • Хроменков Володимир Сергійович (голова комісії);
  • Граматік Павло Миколайович;
  • Лисенко Віталій Олександрович;
  • Нєнов Андрій Дмитрович;
  • Падурець Юрій Іванович;
  • Томіловський Олег Васильович.

Проте само рішення депутати все ж підтримали.

Далі розглянули шосте питання (на відео 1’09’08”) про передачу на КП «Водопостач» матеріальних цінностей: автомашину ГАЗ3309-354 (автовишка) д/з ВН6856ВХ та 32 контейнера для ТПВ. Депутати підтримали це рішення.

Далі розглянули питання затвердження тарифів (на відео 1’12’12’’) на використання нового екскаватора-навантажувача JCB 3CX. Депутатам запропонована ціна 490,30 грн./год.

Депутат Авраменко запропонував відкоригувати цю суму у зв’язку з тим, що наразі на ринку існує інша ціна на використання такої техніки і може скластися така ситуація коли техніку будуть замовляти комерсанти, сплачувати нам в касу підприємства нашу ціну, а самі надавати послуги на нашої техніці, але вже за ринкову ціну. Після довгих дебатів депутат Бакалов звернувся до мене і пообіцяв, що він обов’язково спіймає трактор на «халтурних» роботах.

Депутат Фесюк занервував і не витримав та звернувся (на відео: 1’16’18) до мене:
Роман Автанділович ви забули, як ви вибачались перед мною за те, що ви зробили мене ворюгою… два роки назад?
Я запитав: “Де я вибачався?
Вам що Булавченко запросити?
Запроси” – відповів я.
“Запрошу”, – пообіцяв Фесюк.
Чекаємо на зустріч. Будемо транслювати зустріч у прямому ефірі.

Далі Геннадій Фесюк переключився на депутата Видра і повідомив, що для нього депутат Сергій Видра не фахівець і калькуляція на новий трактор складена відповідно до норм діючого законодавства і калькуляцію від Сергій він не сприймає.

Депутат Олег Томіловський нагадав (на відео 1’17’56’’) Геннадію Володимировичу про те, як в 2016 році для прибирання снігу КП «Водопостач» надало трактора з «отвалами» і отримало за це 5 тис.грн., а приватна структура прибрала сніг нашими тракторами і отримала 170 тис.грн. від селищної ради. Такий собі «бізнес по-Овідіопольські».

Далі депутат Бакалов (на відео 1’18’30’’) запитав чому комунальне підприємство не виводить показання «трекеров» на нової техніці на сайт селищної ради з метою отримання інформації: де, коли і скільки працювала наша техніка? Геннадій Фесюк повідомив, що вже на сайт селищної ради вивели відео з камер відеоспостереження. Але я нагадав, що всі відео камери на сайті на працюють. Домовились, що всі «трекери», а це:

  • автомобіль «водовозка»,
  • екскаватор «БОРЕКС»,
  • новий МАЗ,
  • екскаватор JCB 3CX,
  • «аварійка-летучка»,
  • «сміттєвоз»

будуть виведені у загальний доступ і для цього треба зробити відповідний депутатський запит. Депутат Юрій Бакалов пообіцяв це зробити.

Але у будь-якому разі депутати підтримали це питання і затвердили тариф екскаватору JCB 3CX 490,30 грн./год.

Далі розглядали восьме питання (на відео 1’26’05’’) яким внесли зміни до Рішення селищної ради №46-VI від 21.01.2016 року стосовно земельної ділянки по вул. Туполева,40-а. Депутати підтримали це рішення.

Дев’ятим питанням (на відео: 1’27’10’’) розглядалась заява Рудої Г.А., яка відмовляється від ділянки площею 0.0034 га по адресу вул. Грушевського,25б/5 в смт. Овідіополь на користь Малицького І.В. (родич депутата Малицької (Гоменюк) Ю.І.), що є порушенням законодавства. Справа в тому, що Руда Г.А. отримала рішення на земельну ділянку, але не оформила її, проте гараж побудувала без документів. Назарі гараж продає Малицькому І.В. і у якості форми продажу використовує саму дешеву «схему»: «відмова від рішення – надання рішення новому власнику».

Це незаконно, тому що ділянка зайнята гаражем і не є вільною і перед тим, як приймати рішення по наданню ділянки іншому користувачу треба визначитись з правом власності на незаконно побудований гараж. Але, в даному випадку знову спрацьовує формула: «своїм все, іншим по закону». Така вона селищна рада під керівництвом Савельєвої Л.І. Депутат Сергій Авраменко, як голова земельної комісії наполягав на прийнятті цього рішення і депутати рішення звичайно підтримали.

Далі розглянули деякі земельні питання (на відео: 1’30’22’’ – 1’36’04’’), які депутати підтримали, у тому числі і питання надання дозволу (на відео: 1’33’20’’) на інвентаризацію земельної ділянки по адресу: вул. Одеська,17 де редакція «Альтернатива.орг» виявила базу будівельних матеріалів, яка здійснює свою діяльність без договору оренди. Дивиться наш матеріал з цього приводу:

ОЛЕГ ЛИЗОГУБЕНКО: «БАЛАБОЛ» з «БУДІВЕЛЬНОЇ БАЗИ» в СМТ. ОВІДІОПОЛЬ

Далі голова Савельєва Л.І. (на відео: 1’36’04’’) підготувала всіх до дуже важливого для неї питання: надання громадянці Ованнісян Н.Г. дозволу на розробку проекту землеустрою на земельну ділянку по адресу: смт. Овідіополь, вул. Портова,5 і «зачитала заклинання» до них:

Мої хороші ви ще половину не розглянули, а ви вже втомились… чуть-чуть тихіше бо дуже важко вести засідання”.

Наголосивши проект рішення по заяві Ованнісян Н.Г. до голови звернувся депутат Сергій Видра:

Скажіть, а там друга частина, це я так розумію вже стоїть збудований…

“Да, другу частину Демченко продав Ованнісян…” – перебила його Савельєва Л.І.

Зрозумівши, що питання уводиться від конкретики, слово взяв я, як член виконкому Овідіопольської селищної ради:
Лідія Іванівна на погоджувальної нараді я вам задав питання: Чому Овідіопольська селищна рада не повідомила суд про те, що це питання було розглянуто до Верховного суду (справа № 509/1784/17) і у наданні у власність (Ованнісян – ред.) було відмовлено? Ви повідомили, що треба задавати питання юристу, що юрист наразі у відпустці, чому ви збрехали? Я прочитав рішення суду де написано: «Відповідач Овідіопольська селищна рада, в особі голови селищної ради Савельєвої Л.І. надала суду заяву про визнання позову та розгляд справи за відсутністю відповідача»

Відповідь Савельєвої Л.І. зводилась до одного:
Я не експерт з юридичних питань…

На допомогу голові прийшов вірний «слуга» Сергій Авраменко, якого Лідія Іванівна відстоювала у якості голови земельної комісії в не меншої мірі:
…На підставі поданих документів у комісії не було підстав не надавати в оренду…

Наша Редакція писала про розгляд питання визнання право власності об’єкту по адресу вул. Портова,5 до Верховного суду України (справа в реєстрі № 509/1784/17):

Депутат Анатолій Панчук звернув увагу, що в рішенні суду вказана адреса: вул. Портова,5, а в Свідоцтві про право власності вказана адреса: вул. Потрова,5/1, проте в проекті рішення про надання дозволу ми знову, другим пунктом, визначаємо адресу: вул. Портова,5/1:

…Чому ж ми визначаємо нову адресу, якщо вона вже є?

Депутат Авраменко уточнив, що адреса: вул. Портова,5 вже привласнена до іншої земельної ділянці, яка знаходиться за цією будівлею і перебуває у приватній власності.

Лідія Іванівна наполягала, що в Овідіопольської селищної раді є виконавчий лист, яким зобов’язано розглянути питання по Ованнісян ще раз (справа №815/1766/18). Я нагадав Лідії Іванівни, що це рішення прийнято у зв’язку з злочинною бездіяльністю селищної ради:

  • на засіданні не ходили,
  • відзив на позов не писали,
  • заперечення не надавали

і тому Одеській окружний адміністративний суд і прийняв таке рішення. Савельєва Л.І. не найшла відповіді на мої запитання:

Я буду надавати відповідь людям, які компетентні в таких питаннях…

Депутат Бакалов Ю.Д. нагадав, що Ованнісян Н.Г. вже відмовляли по цьому питанню рішенням селищної ради в 2016 році у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, актуалізованого генерального плану смт. Овідіополь та іншої містобудівної документації. Юрій Дмитрович запитав у депутатів:

Що змінилось з цього питання за два роки?.. Тут чітко написано: не встановлено в Генеральному плані… нема ні в старому Генеральному плані і нового Генерального плану нема…

Тому депутат Бакалов запропонував внести зміни до рішення: «надати дозвіл після встановлення нового Генерального плану».

Проте, після обговорення та аргументації, депутати все ж таки підтримали рішення та надали дозвіл на проведення інвентаризації. Знову працює формула: «своїм все, іншим по закону»…

Далі засідання проходило у більш спокійному темпі і всі інші земельні питання депутатами були підтримані.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

33 thoughts on “«СІДАТИ ВИ БУДИТЕ, А Я ПРИСЯДУ» – ДЕПУТАТ БАКАЛОВ ГОЛОВІ САВЕЛЬЄВОЇ. ПРОЙШЛА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Реально интересно сколько Нара вывалила денег за это решение, которое нарушает все законодательные акты которые только существуют, да ещё и большинством депутатов!

    1. Пусть ещё пару месяцев порезвятся. Недовольство растёт на глазах.
      Сегодня Хасаева-младшего выгнали вон вместе со спонсором этого хорошего сайта Чегодарь, завтра – Савельеву…

      Источник: https://dumskaya.net/news/v-prirode-odessy-neizvestnye-blokiruyut-zdanie-p-10235/

      А не надо было гадить Шибаеву и калаглийцам и николаевцам с авантюрными проектами типа создания ОТГ. Что посеешь, то и пожнёшь.

  2. Вставай Вдольф!-МЕНТЫ ХУЕЮТ!!! Когда ВЫСШЕЕ ПОРТИТСЯ,ОНО делается низшим.(Б.Стокер “СКОРБЬ САТАНЫ”).

  3. Савельева хапуга, взяла деньги и теперь проталкивает вопрос Ованнісян, Ж/рная св*нья взяла деньги.

  4. Этот участок можно сдавать а аренду и брать за это большие деньги, а не у прыватну власнисть

  5. Вставай Адольф!-МЕНТЫ ХУЕЮТ!!! Когда ВЫСШЕЕ ПОРТИТСЯ,ОНО делается низшим.(Б.Стокер “СКОРБЬ САТАНЫ”).

  6. До якого часу все це буде продовжуватися, процвітати корупція в Україїні? Як це все набридло, Виділити земельну ділянку для дітей – не голосують, відмовляються голосувати і так далі. Зробити перехід де пропонує Видра – не стоїть на балансі, а тією доріжкою ходить 10000 ПРОСТИХ жителів району, а не їздять як Савельєва на службовому авто.
    Для людей нічого не робиться, лише крадуть та розпродують землі. А продати землю Ованнісян Н.Г. для того щоб побудувати знову безкоштовне кафе чи їдальню для поліцаїв та прокурорів – це без проблем. Потрібно писати в Київ, та коли настане час голосувати за депутатів та голову сільської ради, думати головою , а не вибирати цю пародію на людину.
    Органам, які займаються перевірками людей, які працевлаштовані, перевірити під час банкету такий заклад, який розташований біля колишнього клубу Дзержинського (Ованнісян Н.Г. там є орендатором). Там постійно працюють офіційно не влаштовані люди, які мають доступ до їжі, але потрібних документів не мають, медичні книжки відсутні. Стікери на товарах з маркуванням часу пакування відсутні. За працівників не платяться податки – все на хабарях.
    Головою селищної ради потрібні зайнятися уповноважені органи: занадто велика зацікавленість цієї особи до того земельного наділу. Притягнути Савельєву, Авраменко(незакона будівля біля поліклініки) та інших, до кримінальної відповаідальності за розкрадання державних земель, їх неправомірний розподіл.
    З повапагою “Вільні люди”.

    1. А как там участок бабкин? Ее заплатили за ее участок?

    2. Навіщо вам перехід, скоро Савельєва побудує дорогу через залізницю. Це ж був один з пунктів її передвиборної програми чотири роки тому.

  7. Что закончилась пленка не вся сессия снята.

  8. Что за дом строят многоэтажный в пр. Колодезный .Где информация.

  9. Земельна ділянка яка має кадастровий номер:
    5123755100:02:003:0941
    Цільове призначення: A.01.03 Для ведення особистого селянського господарства для ведення особистого селянського господарства.
    Проте там ведеться приватний бізнес, побудовані споруди, ведеться стихійна торгівля – земельна ділянка використовується не за призначенням..Працівників цього закладу потрібно перевірити на працевлаштування, наявність документів. Автомобілі які весь час там паркуються займають частину доріжного покриття.
    Савельєва займеться кришуванням цього безладу в Овідіополі.
    https://www.president.gov.ua/news/vikrivachi-mozhut-stati-vazhlivim-instrumentom-podolannya-ko-56877

  10. 13- тый район так и останется зоной отчуждения… Гагарина не имеет шансов заполучить детскую площадку. Спасибо Ю.Д. Бокалов, вы сделали, что смогли… Выделите уже на следующей сессии денег на колючую проволоку, да закройте это пятно, изолируйте по максимуму себя депутаты от улицы Гагарина, че уже мелочится то так?

    1. Действительно- в чем проблема? По уму кондиционеры через неделю- две уже нах ненужны будут,их выключат и понадобятся они аж через год- зачем сейчас тратить на это деньги! Никто не спорит и в поселковом работают люди- поставите кондеры следующим летом,в начале,а сейчас то зачем? Все лето были без них- ну неделю как то перетерпят уже! А площадка детям нужна уже сейчас!

  11. Да уж верно подмечено, что своим все, а остальным по закону

  12. интересная сессия, особенно постоянные клоуны Бакалов-баран и Варшанидзе не депутат. Так что есть свои Ляшко и Жериновский. Возмущаются на решения но тут же за них голосуют.

  13. По Л.Украинки вообще ничего похожего на детскую площадку нет, а детей там можно детсад организовать! Гуляют на дороге, где между прочим летают таксисты. Ни в мяч поиграть, ни маленьким деткам в песочнице, ни качельки… ничего нет… депутаты на улице ноль, безинициативные, абсолютно не интересующиеся ничем, таких гнать надо, да поскорее!

  14. Чего возмущается Бакалов !!? Ведь это его брат Журавлев выбросил детскую площадку между 31 и 33 домом по Гагарина. Ведь он там строил магазин .

    1. А действительно? Где Журавель подевал площадку?
      Снес ближе к речке, где ее сп…ли?
      А сейчас еще 200 тонн надо?
      Не жирно ли для негритянского квартала?

  15. Гагарина не люди так решила Савельева а бакалов молодець

  16. Поцілуйте Того Бакалова в сраку.Недоумки.

  17. шаколов такой жирный, что если и присядет то на два стула сразу

  18. Какие вы все убогие….. если вы думаете что вы что нибудь решаете, то заблуждаетесь…. а Липач, что вы знаете о той аварии с женой дкмченко? Говорите в глаза одно а по заглазная другое? Имеете своих детей, от и думайте. А на счёт нары, ещё каждый хлебнёт… а что варшанидзе изменил мнение? Пусть просветит липач по делу по сбитой Девочки за участием демченко. Или он не в курсе? Сделал ажиотаж и в кусты? А Ирка молодец! А вы все продажные . Противно было смотреть.

  19. Лиля перестань ето тебе не спасе

  20. Девочка осталось инвалидом перенесла уже 4 операции, после нанесенных тяжелых телесных повреждений есть заключение комиссионной экспертизы. И в будущем ребенку светит ещё одна операзия замена тазобедренного сустава т.е протез. И ребенку она кроме гипса на скорой нечем не помогла. А Демченко если думает что она смогла купить идиота который ей продал статью которая может ей принести амнистию ( по закону Савченко) это не значит она может купить суд Божий. Всё в жизни временно. И если Вас интересует более подробная Со стороны можете прийти на судебное заседание по делу девочки и Демченко 29. Августа на 10.00
    Ирка она всегда молодец от 3_х аварий уже отмазалась и от этой отмажется ведь уже платит такие бабки они же решают всё!!!

  21. Лена, а какие ДТП с ее участием ещё были? Очень интересно.

  22. Зачем ворошить то что никому не интересно. У каждого “хата скраю”.. Кому нужно тот знает.

  23. Нет смысла услажнять ей жизнь. это чудовище и так находится ” у обрыва”…

Comments are closed.