МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЮ ЗАГИНУВ ВНАСЛІДОК ОЗБРОЄНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ – ВСТАНОВЛЕНО СУДОМ

Кількість переглядів 471

Овідіопольським районним судом Одеської області встановлений факт загибелі мешканця смт. Овідіополь Євгена Колісниченко 07 серпня 2014 року при виконанні їм обов’язків військової служби в зоні проведення бойових дій на сході України внаслідок саме збройної агресії Російської Федерації проти України.

Євген Колісниченко проходив військову службу у Збройних силах України відповідно до контракту від 22.06.2009 року. Під час проходження військової служби займав посаду моториста (пізніше старшого моториста) моторного відділення електромоторної команди електромеханічної бойової частини (БЧ-5) корабля морської охорони №709, ВОС-370269 Р та мав звання «матрос». При цьому, в період з 13.06.2014 року по 07.08.2014 року він безпосередньо брав участь в боях за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України на території Донецької та Луганської областей, зокрема в районі кургану «Савур-Могили» Шахтарського району Донецької області України.

Це рішення суду визначає статус Євгена Колісниченко, як особи, яка є жертвою міжнародного збройного конфлікту і яка перебуває під захистом Конвенції про поліпшення долі поранених і хворих у діючих арміях.

Позов до суду подала мати ЄвгенаОлена Колісниченко. Відповідачем по справі виступало Посольство Російської Федерації в Україні, заінтересованою особою: Міністерство соціальної політики України.

Вступна та резолютивна частина Рішення по справі проголошена 20.06.2019 року. Повний текст Рішення складений 26.06.2019 року. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №509/1759/19. Головуючий суддя – Козирський Є.С.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “МЕШКАНЕЦЬ ОВІДІОПОЛЮ ЗАГИНУВ ВНАСЛІДОК ОЗБРОЄНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ – ВСТАНОВЛЕНО СУДОМ

  1. Які тепер наслідки цього рішення?

    1. В статі написано:
      “Це рішення суду визначає статус Євгена Колісниченко, як особи, яка є жертвою міжнародного збройного конфлікту і яка перебуває під захистом Конвенції про поліпшення долі поранених і хворих у діючих арміях.”

  2. за что погибли дети? до сих пор никто не знает

      1. Предъявите тому доказательства! А то вот даже на западе говорят гражданская война в Украине

        1. Хоть здесь срач не разводите. Имейте уважение к погибшему!

  3. Тих недолюдей, які мають сумніви, що за країна проти нас воює – підписуйте контракт із Збройними Силами і вперед на Донбас (якщо нічого не жме) а там всі докази на власні очі. Женя був там і особисто бачив як з території РФ, а саме з Гуково обстрілювали наші позиції з артилерії і градів, але хлопці стояли до останнього, щоб кацапські чоботи не топтали Україну. Світла пам’ять Героям…

  4. Нужно незабывать и помнить, и отдавать дань уважения.

  5. На западе пишут о том, что им проплатит Путин, ибо ФСБ целенаправленно влияет на СМИ, но официальная политика европейских стран направлена на прекращение российской агрессии в Украине и на стабилизацию конфликта политическими методами.

Comments are closed.