ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД «УРОК З ПОЛІЦЕЙСЬКИМ»

Кількість переглядів 368

В рамках проведення всеукраїнського профілактичного заходу «Урок з поліцейським», поліцейські ювенальної превенції Овідіопольського району провели зустріч з учнями Кароліно- Бугазської санаторної школи.

Під час проведення зустрічі з дітьми, правоохоронці розповіли про те, як вони повинні дотримуватися поведінки під час перебування в навчальному закладі під час навчального процесу, у громадських місцях тощо.

Також поліцейські розповіли, про дотримання безпеки та правил дорожнього руху під час шляху до школи, чому дітлахам не можна спілкуватися з незнайомими людьми, не сідати в будь який транспорт, та про те, що не можна гратися в небезпечних місцях, це може привести до негативних наслідків .

Ще поліцейські роз’яснили учням про відповідальність неповнолітніх за вчинення протиправних дій.

Овідіопольський ВП ГУНП в Одеській області

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД «УРОК З ПОЛІЦЕЙСЬКИМ»

  1. на открытом уроке, полицейский учил детишек как незаметно подкидывать наркоту и бить по почкам подозреваемых

  2. Молодцы!
    Таким мероприятиям должно быть место. Работа в полиции тяжёлая и к сожалению сотрудники устают от системы и давления людей, хотя порой люди несут полную ахинею проти них. Такие мероприятия помогают отвлечься и вспомнить, что ты тоже был когда-то ребенком. И главное, рано или поздно дети начинают задавать вопросы и интересоваться работой полицейского во время таких мероприятий, что поидее должно отражатся на отношение полицейского к своей работе.
    Молодцы ребята, приятно смотреть!

Comments are closed.