ЗА КЛОПОТАННЯМ ПРОКУРАТУРИ ВЗЯЛИ ПІД ВАРТУ ПІДОЗРЮВАНОГО У СПРОБІ ВБИВСТВА ВЛАСНОЇ ДРУЖИНИ

Кількість переглядів 348

За клопотанням прокурорів Одеської місцевої прокуратури №1 13 вересня 2019 року взято під варту 55-річного Гелана Фейсала Хазаль, який намагався вбити власну дружину Тетяну Бурчанову.

Під час сварки у ліфті він дістав ножа, якого приніс із собою, та почав наносити їй удари в область ніг, живота та шиї. Коли скривавлена жінка впала на підлогу кабіни ліфту, нападник вирішив, що довів злочин до кінця та зник.

Під час слідчо-оперативних заходів його затримали правоохоронні органи в Одеській області на кордоні з Республікою Молдова. По інформації доньки постраждалої Соні, разом з чоловіком був його син від першого шлюбу, місцезнаходження якого ще не встановлено.

Зараз 43-річна потерпіла перебуває у важкому стані в реанімації. Досудове розслідування за фактом замах на умисне позбавлення життя людини (ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України).

На суді Гелан Фейсаль Хазаль заявив, що причиною його вчинку були ревнощі. Він регулярно бив свою дружину і відмовлявся давати розлучення. Шантажем і погрозами він змушував дружину залишатися з ним. Коли вона зважилася і втекла до сестри, він знайшов її і спробував вбити.

По інформації джерела з Овідіопольського відділу поліції, 08 вересня в с. Сухий Лиман (Овідіопольський район) хлопчик, який повертався зі школи знайшов зв’язаного і побитого Гелана Фейсала Хазаль біля власного будинку по вул. Степна,32. По даному факту 09 вересня Овідіопольським відділом поліції зареєстровано кримінальне провадження. Зі слів Фейсала напередодні до нього телефонував адвокат Тетяни Бурчанової з пропозицією надати документи з метою подання позову до суду на розірвання шлюбу. Наступного дня двоє невідомих осіб викрали його, нанесли тілесні пошкодження та викинули біля його будинку де він пролежав приблизна дві години, доки його виявив хлопчик.

У разі бажання надати допомогу родині потерпілої:
телефон доньки Соні: +380 50 104 17 96

По матеріалам: Прокуратура Одеської області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЗА КЛОПОТАННЯМ ПРОКУРАТУРИ ВЗЯЛИ ПІД ВАРТУ ПІДОЗРЮВАНОГО У СПРОБІ ВБИВСТВА ВЛАСНОЇ ДРУЖИНИ

Comments are closed.