КОЛИ «ПОЧЕСНИЙ» ГРОМАДЯНИН ОВІДІОПОЛЮ ВТРАТИВ СОВІСТЬ?

Кількість переглядів 797

Зінченко Олександр Григорович не втрачає можливість захопите те, що йому не належить. На останній сесії Овідіопольська селищна рада прийняла рішення про інвентаризацію земельної ділянки за адресою: смт. Овідіополь вул. Одеська,17 і це дуже «схвилювало» Олександра Григоровича. Напевно шанс втратити те з чого всі ці роки «наживався» за рахунок громади дуже дратує його.

В 1998 році його, так зване, фермерське господарство «АГЗО» отримало від Овідіопольської РДА у постійне користування дві земельні ділянки: 5 га за межами селища та 0,85 га в межах по вул. Одеська,17. Всі ми знаємо, що для цього у ті часи Олександр Григорович використав родинні зв’язки – покійний голова адміністрації Дуков В.І. був двоюрідним братом Зінченко О.Г.

Але, якщо проаналізувати Акт постійного користування, який Олександр Григорович всім показує то ми побачимо, що цій акт складається з двох земельних ділянок:

  • земельна ділянка №1 площею 5 га, розташовану на масиві №62 за межами селища;
  • земельна ділянка площею 0,85 га, розташована по вул. Одеська,17 в межах селища.

Першу земельну ділянку площею 5 га Зінченко О.Г. вже отримав у приватну власність саме «для ведення фермерського господарства». Частину земельної ділянки площею 0,85 га вже переоформив, шляхом продажу будівлі АЗС. З того моменту Акт постійного користування вже недійсний, так як дані, які занесені до нього давно не співпадають з реальним положенням справ.

Але, залишився ще невеликий шматок земельної ділянки, приблизною площею 0,40 га, який Зінченко О.Г., не маючи ніякої документації, останні роки здає в оренду під будівельну базу іншому підприємцю. І ось цей шматок, Олександр Григорович бажає отримати безкоштовно у приватну власність.

Саме з цього приводу 12 вересня 2019 року відбулись два засідання комісій:

  • в 10:00 в Овідіопольській РДА по розгляду заяви ГО «Незламна позиція» з визначення втрат від незаконного користування земельною ділянкою по вул. Одеська,17;
  • в 16:00 в Овідіопольській селищний раді по розгляду заяви ФГ «АГЗО» про намір розробити проект відводу земельної ділянки по вул. Одеська,17 з метою отримання її у приватну власність.

На обох засіданнях Зінченко О.Г. був разом зі своїм представником Яною Яневою, яка намагалась довести, що Олександр Григорович має право отримати земельну ділянку по вул. Одеська,17 безкоштовно у приватну власність. Те що земельна ділянка колись виділялась під «базу будівельних матеріалів і АЗС», а зараз ФГ «АГЗО» хоче отримати її «для ведення фермерського господарства», ні представника Зінченка О.Г., ні самого Олександра Григоровича чомусь не засмучувало.

По результатам засідання комісії в Овідіопольській РДА з визначення втрат від незаконного використання земельної ділянки вирішили направити запити до інспекції Держгеокадастру та до Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) з метою отримання їх висновків і по землі, і по будівлям, які вже незаконно побудовані там.

По результатам засідання постійної комісії «з земельних питань» Овідіопольської селищної ради вирішили надати відповідь ФГ «АГЗО», яким відмовити у праві на розробку проекту землеустрою земельної ділянки по вул. Одеська, 17.

Але головне, що дивує в цієї ситуації це постійна брехня з боку Зінченко Олександра Григоровича. Першим своїм адвокатам він чомусь «забув» повідомити, що більшу частину земельних ділянок (5 га) з Акту постійного користування він вже приватизував. Другому своєму представнику він чомусь «забув» розказати, як продавав будівлю АЗС і тим самим частина ділянки (0,85 га) вже давно переоформлена на іншу юридичну особу.

Забагато «забуває» Олександр Григорович. Голова селищної ради Савельєва Л.І. на засіданні повідомила, що є рішення ради, яким колись Зінченко О.Г. привласнено ім’я «почесний громадянин Овідіополя». Хочеться побачити це рішення та подивитись:

  • За які заслуги рада наділа таке звання?
  • Хто ініціював це рішення?

Отримувати у безкоштовне користування землі громади, використовуючи родинні зв’язки, а потім їх продавати – це головна заслуга цього «почесного громадянина»?

І дуже хочеться запитати:

“Коли «почесний» громадянин Овідіополю Зінченко О.Г. втратив совість? Тоді коли «нахапав», чи зараз, коли намагається всіх «обдурити»?”

Засідання комісії в Овідіопольській РДА:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “КОЛИ «ПОЧЕСНИЙ» ГРОМАДЯНИН ОВІДІОПОЛЮ ВТРАТИВ СОВІСТЬ?

  1. Какая инвентаризация, у вас есть ген план, дол..бы, вы можете только ОТСОСАТЬ у него, но не больше

  2. Варшанидзе и Бакалова нада уже баятся????????

    1. ***** их надо, или на лагерь питухов отправить обоих за изнасилование

        1. ВСЕ НАХАПАЛИ, А БАКАЛОВ *** ***** И БУДЕТ *****, ***** НЕОБРАЗОВАНЫЙ

          1. И колибошином не прикрывася, он тебя не подпустит к себе, и в его команду *** ты *******

  3. нахальная такая Яна
    а у наташи без челочки нима телочки
    :))))

    1. Так еще и тупая.
      читаем до 19…. года:)
      Кто нанял ее?
      Или просто ескорт?

  4. вот по этому и нужен рынок земли ,сколько таких земелек откроется

    1. Вот по этому эти земельки и скупят такие как Зинченко, а бедняки станут нищебродами.

      1. Да такой участок что Зинченко получил бесплатно будет стоит где то миллион долларов, если у Зинченко есть такие деньги поскай покупает на аукционе, никто не против….

  5. Яна упоротая дура. Говорить на чёрное белое – это в ее стиле. Спросите у нее подробности ее пошлой жизни и волосы у вас встанут дыбом. Врать, подло поступать – это в ее стиле!

  6. судя по записи Яна очень хорошо разбирается в земельных вопросах, м о л о д е ц. Чего не могу сказать за членов земельной комиссии. Комиссия совершенно не готова к заседаниям.

    1. судя по записи, Яна хорошо умеет держать вас за лохов, что она собственно и сделала с успехом…
      но визуально, как-то видно, что все как-то мутно !!!

      например, она говорит, что старые акты “Постійного користування” действующие и актуальны, и по ним АГЗО является собственником земли.
      А никого не смутил тот факт, что на некоторые участки перечислены в том же акте, уже есть другие собственники!!! То что же получается, что по два собственника на участок ???

      Нет, так не возможно!!! Значит старые акты потеряли силу!
      нужно оформлять новые права на собственность или аренду земли, с учетом новых владельцев, и новых законов!
      А это – тендер !

  7. Депутат может получить участок под бизнес, его (её) дети под застройку, а простому жителю Овидиополя, даже 6 соток не найдется. Мне так и сказали “Участков нет”. Я многодетная мать, а участок получить не могу.

Comments are closed.