ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 896

18 вересня 2019 року в приміщенні Таїровської селищної ради відбулося засідання постійної комісії з питань землеустрою та земельних правовідносин, адміністративно-територіального устрою, екології, планування забудови території, архітектури, дизайну.

Під час засідання членами комісій були розглянути проекти рішень та питання, що виносяться на 16 сесію Таїровської селищної ради, та рекомендовано винести наступні питання на розгляд спільного засідання постійних комісій та чергової сесії Таїровської селищної ради VІІ скликання:

  1. Про згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 7,3549 га, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, масив №29, ділянка «А3/1», належної до комунальної власності Таїровської селищної ради.
  2. Про проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів: смт. Таїрове, сіл Лиманка та Балка на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області.
  3. Про розроблення проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів смт. Таїрове, сіл Лиманка та Балка на території Таїровської селищної ради.
  4. Про надання АТ «Одесаобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,0104 га в оренду строком на 49 років для будівництва та подальшої експлуатації об’єкта розподілу електроенергії, яка розташована за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Кумпана.
  5. Про надання дозволу Петрусенку Юрію Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у довгострокову оренду строком на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0434 га для ведення садівництва, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, пров. Дачний, 2«О».
  6. Про надання дозволу (згоди) гр. Кубарову Олександру Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,0444 га для індивідуального дачного будівництва, в с. Лиманка, ж/м “Совіньйон”, вул. Таїровська 12, Овідіопольського району Одеської області.
  7. Про надання дозволу (згоди) гр. Расуловій Оксані Анатоліївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки площею 0,0304 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Дмитрівська, 15.
  8. Про надання дозволу (згоди) гр. Желяскову Юрію Леонідовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки площею 0,0300 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Сергіївська, 34.
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Шмундір Федору Олександровичу земельної ділянки площею 0,0584 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, ОГСТ «Виноградар», вул. Наукова, 269.
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Колосу Олександру Миколайовичу земельної ділянки площею 0,06 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, СК «Таїр», вул. Айвова, 184.
  11. Про надання дозволу (згоди) гр. Полтавському Юрію Андрійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,010га для індивідуального дачного будівництва, в с. Лиманка, ж/м “Совіньйон”, вул. Бузкова, 50, Овідіопольського району Одеської області.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Русіну Андрію Івановичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,0095 га для індивідуального дачного будівництва, розташованої на території Таїровської селищної ради в с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Болгарська, 41, Овідіопольського району Одеської області.
  13. Про погодження передачі у власність гр. Уваровій Катерині Іванівні земельної ділянки площею 0,5900 га для ведення особистого селянського господарства на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району, Одеської області (за межами населених пунктів).
  14. Про погодження передачі у власність гр. Колеснікову Михайлу Федоровичу земельної ділянки площею 0,2835 га для ведення особистого селянського господарства на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району, Одеської області (за межами населених пунктів).
  15. Про надання дозволу (згоди) гр. Краснощок Ірині Олексіївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки площею 0,1700 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Гайдара, 12.
  16. Про надання дозволу гр. Філіповичу Івану Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Надії, 41.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0600 га гр. Рожаєву Олександру Степановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Молодіжна, 37.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0552 га гр. Коваль Олександру Івановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Зелікова, 59.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0796 га гр. Науменко Ангеліні Анатоліївні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Благодатна, 8.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0797 га гр. Чебанюку Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Тіниста, 25.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0814 га гр. Кісельовій Ользі Андріївні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Благодатна, 20.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,0772 га гр. Яремчук Людмилі Вікторівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Весняна, 6.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,1000 га гр. Мкртічян Олегу Гургеновичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж/м «Чорноморка», вул. Незалежності, 5/12.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянці України Шармоновій Вікторії Олексіївні земельної ділянки площею 0,0629 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Марківська, 19, Овідіопольського району Одеської області.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Яровому Андрію Олеговичу земельної ділянки площею 0,0026 га для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж/м «Червоний хутір», вул. Лабораторна, 5-гар.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Попову Амірану Дурсуновичу для ведення індивідуального садівництва, на території Таїровської селищної ради, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с.Лиманка, ж/масив «Дружний», вул. Сонячна, 37.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо безоплатної передачі у власність громадянину України Кругляку Олексію Дмитровича земельної ділянки площею 0,1410 га для ведення особистого селянського господарства, розташованої на території Таїровської селищної ради в смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 1-а, Овідіопольського району Одеської області.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянці України Роговій Олені Олексіївні земельної ділянки площею 0,0330 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в с. Лиманка, ж/масив «Совіньйон», вул. Дмитрівська, 16, Овідіопольського району Одеської області.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Шапран Оксані Вікторівні земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Зіркова, 2-а.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо безоплатної передачі у власність громадянці України Покорській Наталії Степанівні земельної ділянки площею 0,0992 га для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове. вул. Бризова, 45-в.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Максимову Дмитру Вадимовичу, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, на території Таїровської селищної ради, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Рибпортівська, 99 «д»/17.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Пестереву Григорію Вікторовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Таїровської селищної ради, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Берегова, 69а.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передачу у оренду ТОВ «Пальміра Капітал» строком на 49 років земельної ділянки площею 6,3618 га для експлуатації та обслуговування під’їзних залізничних шляхів, розташовану на території Таїровської селищної ради за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт Таїрове, вул. Пивоварна, 12.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Брижаненко Олександру Анатолійовичу земельної ділянки площею 0,0570 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Рогозна, 6.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Доломанчук Ганні Вікторівні земельної ділянки площею 0,0570 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Вечірня, 7.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Кремінецькій Олені Валентинівні земельної ділянки площею 0,0644 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Трамвайна, 13.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Пастушок Наталії Валентинівні земельної ділянки площею 0,0572 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Рогозна, 2.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Млинській Валентині Федорівні земельної ділянки площею 0,0570 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Рогозна, 4.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Булатній Оксані Вікторівні земельної ділянки площею 0,0570 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Гайова, 17.
  40. Про внесення змін до рішення 9-ї сесії Таїровської селищної ради № 149-VІІ від 29.05.2019 року «Про надання дозволу Комунальному закладу Таїровська загальноосвітня школа I-III ступенів Овідіопольського району Одеської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель і споруд навчального закладу за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40 річчя Перемоги, 24».
  41. Про внесення змін до рішення 9-ї сесії Таїровської селищної ради № 146-VІІ від 29.05.2019 року «Про надання дозволу Комунальному закладу Сухолиманська загальноосвітня школа I ступеня Овідіопольського району Одеської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для експлуатації та обслуговування будівель і споруд навчального закладу за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Сухий Лиман, вул. Чорноморців, 98».
  42. Про передачу у постійне користування Комунальному підприємству «Житлово-комунальне підприємство «Таїрове» земельної ділянки площею 1,246 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою:
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Незгодюк Євгенії Іванівні для ведення садівництва, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, ОГСТ «Виноградар», вул. Архітекторська, діл. № 199.
  44. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки площею 4,6797 га, для розміщення комплексу по продажу та обслуговуванню автомобілів, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. Пивоварна, 11, укладеного 25.08.2016 року між Таїровською селищною радою та ТОВ «АВТО СЕРВІС КОМПАНІЯ».
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і передачу Малому колективному підприємству «ТИТАН» у довгострокову оренду строком на 10 років земельної ділянки площею 1,0600 га для будівництва і обслуговування групи багатоквартирних житлових будинків, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Деркач Вікторії Олександрівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в с. Лиманка, ж/м «Совіньйон», вул. Семенівська, 2, Овідіопольського району Одеської області

Депутат Таїровської селищної ради

Світлана Мораїтес

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0