ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Кількість переглядів 726

20 вересня 2019 року відбулося засідання двадцять сьомої сесії Овідіопольської районної ради VІІ скликання, яку провів голова районної ради Олег Маклашевський.

В роботі сесії взяли участь: депутат Одеської обласної ради Олександр Усінов, депутати районної ради, тимчасово виконуючий обов’язки голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко, керівники управлінь, відділів районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, керівники комунальних підприємств, установ, організацій, посадові особи виконавчого апарату районної ради.

Перед початком засідання зареєструвалися 26 депутатів районної ради. Наявний кворум був.

На початку засідання голова Овідіопольської районної ради Олег Маклашевський представив присутнім новопризначених посадових осіб в Овідіопольському районі.

Це керівник Овідіопольського відділу Національної поліції Олег Чукань та військовий комісар, керівник Овідіопольського територіального центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців Аркадій Васькевич.

Основні рішення підтримані депутатами:

  • Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року № 302-VІI «Про затвердження районної цільової програми соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки «Соціальний захист»;
  • Про затвердження розпоряджень голови районної ради, виданих у міжсесійний період;
  • Про внесення змін до рішення районної ради від 11 вересня 2010 року № 599-V «Про створення КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ» та затвердження її Статуту»;
  • Про внесення змін до рішення районної ради від 14 лютого 2019 року № 447 – VII «Про районний бюджет Овідіопольського району на 2019 рік»;
  • Про готовність об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років;
  • Про витрачання коштів резервного фонду за І півріччя 2019 року;
  • Про звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету Овідіопольського району за І півріччя 2019 року.

Рішенням Овідіопольської районної ради створено комунальне некомерційне підприємство Овідіопольської районної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» шляхом перетворення та затвердження Статуту та призначено директора комунального некомерційного підприємства районної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Анну Тимошенко.

На сьогоднішньому засіданні достроково припинено повноваження депутата Овідіопольської районної ради сьомого скликання Колебошин С.В., у зв’язку з обранням його Народним Депутатом України.

Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

  1. Знаете почему нет остальных объединенных громад?
    Потому, что долбо…ы потеряют свои теплые места в райсовета, а депутатам нужно будет идти на выборы в новых громадах. А не все же пройдут!
    А служащим райсовета прийдётся искать новую работу. А в Овидиополе эти придурки не смогут устроится на такие теплые местечки где можно получать зарплатку + премию и только перелаживать бумажки с одной кучки на другую.

  2. Скажите пожалуйста чем вообще занимается Мошняга? Не спешите называть одни других придурками. На моё глубокое убеждение эта должность не нужна. Посмотрите кто ещё занимает не нужные должности и ни чем не занят? Созданы самостоятельные ОТГ которые сформировали свои самостоятельные органы управления. Остался фактически урезанный кусочек района, неужели не понятно что нужно сокращаться. Вы же все плачете что нет чем оплатить питание в школах, нет средств на горючее для школьных автобусов так давайте оптимизироваться с учётом реалий. Руководству района пора прислушиваться к дельным предложениям. Депутатам района также нужно занять конструктивную позицию , а не наблюдать пассивно со стороны.

  3. зависть плохое дело, а обзывать людей последнее дело, как раз в райсовете работают порядочные и отзывчивые люди, когда не обратишься и подскажут и объяснят……не раз обращались

  4. и кому так райсовет мешает?? неужели 10 человек стали поперед горло кому то. премии им не платят если вы хотите знать, а работу они свою делают и в малом составе

  5. Не скыглите, никто никому не стал поперек горла. Просто нефиг зря тратить деньги на бездельников которые мы платим в виде налогов. Лучше направить на лекарства в больницу или на горючее для школьного автобуса. Все знают что райсовет практически ничем не занимается. Провели раз в 4-5 месяцев сессию как было уже не раз и сидят колупаясь в носу или занимаясь своими личными делами. Давайте правде смотреть в глаза. Вам чётко говорят что должность зама не нужна.

  6. Депутати дійсно ніякі. Маклашевський не бійся Вася вже не при ділах. Наведи порядок. До яких пір Мошняга буде ходити на роботу та зникати коли захоче.

  7. Гуляев при делах и больше пользы приносит

Comments are closed.