«ГРА ПРЕСТОЛІВ» ПО-ТАЇРОВСЬКИ НАБИРАЄ ОБОРОТИ

Кількість переглядів 466

Несподіваний поворот у владі Таїровського селищної ради. Після «входження на престол» Лариси Бурлаки в якості тимчасово виконуючого обов’язки голови громади, 24 вересня 2019 року все обернулося для неї абсолютно навпаки. Передчуваючи недобре, Лариса Бурлака спробувала уникнути несподіванок і перед початком сесії видала розпорядження про перенесення засідання на перше жовтня. Але було вже пізно.

Присутні депутати вирішили «не відкладати в довгий ящик» своє невдоволення її керівництвом і провели сесію без її головування, тим більше що необхідна кількість в 14 депутатів була присутня, в залі засідань вже зібралися жителі громади і засоби масової інформації.

Для початку було поставлено питання про припинення повноважень т.в.о. голови і секретаря ради Лариси Бурлаки, за що депутати одноголосно проголосували, а потім також одноголосно підтримали на посаду секретаря кандидатуру депутата від ж / м «Дружний» Сергія Рудова наділивши його повноваженнями тимчасово виконуючого обов’язки голови Таїровської громади.

Першими розпорядженнями Сергія Рудова були звільнені виконуючі обов’язки заступників голови Сергій Беспалько і Ігор Куций. Саме цих людей вважають особами, що представляють інтереси братів Аврамових.

Настільки швидкоплинні зміни у владі Таїровської громади наші колеги з «Південної медіа мережі» встигли охрестити «ГРОЮ ПРЕСТОЛІВ».

Після обіду 24 вересня Сергія Рудого внесли до держреєстру, як керівника Таїровського селищної ради, а ввечері в присутності поліції, «спеціально навчена» людина провела необхідні дії по відкриттю кабінетів голови селищної ради.

З завтрашнього дня в цих кабінетах ми вже не побачимо тріумфаторів 22 серпня: Гуславського, Топольницького і Вольського. Очікуємо нових призначень і визначення дати повноцінної сесії, де будуть нарешті вирішені важливі питання громади.

Ще матеріали по темі:

Фото: Південна Медіа Мережа

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТІВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “«ГРА ПРЕСТОЛІВ» ПО-ТАЇРОВСЬКИ НАБИРАЄ ОБОРОТИ

  1. Теперь у рыжего дракона для воскрешения бородатого викинга есть десять дней, в течении которых он может наложить своё особое ветозаклатье на наведённую на того 22.08. порчу….

  2. А приемно, коли стiльки охочих залiзти у владне крiсло з единою метою – зробити пиплу покращенная у життi по новому.

  3. Вітаю,Романа Варшанидзе з професійним святом.

Comments are closed.