СЕМІНАР ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 355

24-26 вересня на території Одеської області відбувався семінар заступників голів обласних, Київської міської організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

26 вересня Овідіопольський районний комітет Профспілки приймав у себе профспілковий актив освітян України та ділився досвідом роботи.

Відвідали Дальницьку ЗОШ (директор Цисар Н.В.) та провели на базі Овідіопольського НВК-гімназії (директор Синько Н.М.)знайомство з роботою Овідіопольського районного комітету Профспілки.

Депутат Овідіопольської райради Пушкаренко Н.Ф. провела дуже цікавий пізнавальний екскурс в історію розбудови нашого району.

Голова райкому Пушнова О.Г. презентувала різні напрямки роботи організації. З привітальною промовою виступила т.в.о. начальника управління освіти, культури та спорту Овідіопольської РДА Суровцева М.В., яка відмітила конструктивність у роботі та спроможність вирішувати питання керівництвом райкому Профспілки та взаємодію з органами місцевої влади.

Відбувся діалог з представниками Профспілок освіти України у форматі «питання-відповідь».

Заступник голови ЦК Профспілки працівників освіти і науки України Гарбаренко Л.А. відмітила високий рівень досягнень районного комітету в роботі , як з членами Профспілки так і тісну співпрацю з Одеським обласним , ЦК Профспілки освіти та вручила голові райкому Профспілки Пушновій О.Г. найвищу нагороду ЦК – нагрудний знак «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України».

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “СЕМІНАР ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

  1. Пані Пушнова, як завжди – на своєму робочому місці?. Хто цього разу на заміні в 2-му класі? Там, здається, діти інших вчителів краще знають, ніж свою першу вчительку?. Та кого це хвилює!

  2. Так чому ж ви мовчите? Ваші діти так собі для заробітку, а профспілка це піарення…. Всіх все влаштовує…. Всі всіх прикривають…

  3. Кому вообще нужен этот профсоюз и деньги с людей высчитывать

    1. Никто никого не заставляет туда вступать…

  4. Зам депутата и как без грамоты, молодец

  5. Ця поважна вчителька дітей навчає дуже добре. Результат вдома бачимо. Врівноважена, тактовна, уважна! Діти її обожнюють.
    Так вже сталось, що в ній потребують не лише наші діти, а й працівники освіти нашого району. Як тільки проблема у вчителів, приходять одразу до неї. Добре критикувати, коли ти начальство, або права рука шефа. У шкуру приниженого освітяна успіє потрапити кожен і навіть “царі”.
    Ми бачимо, скільки вона сил і часу вкладає в дітей. Навіть виховні заходи у неї на сільському рівні, а не на класному. Чекаємо, що й інші вчителі у школі будуть так само працювати з дітьми, піднімати рейтинг школи, а не бігти додому із дзвоником.

  6. Начальство, або права рука шефа скоро лопне як мильний міхур, коли у 2020 році відбудеться добровільне об’єднання

Comments are closed.