ЗА СКОЄННЯ СМЕРТЕЛЬНОГО ДТП В ПРИЛИМАНСЬКОМУ ІНСПЕКТОРУ ПОЛІЦІЇ ВРУЧЕНА ПІДОЗРА

Кількість переглядів 458

Лише через рік прокуратура «наважилась» вручити підозру інспектору патрульної поліції за порушення правил безпеки дорожнього року, що призвело до загибелі людини в с. Прилиманське (Овідіопольський р-н, Одеської обл.). Лише зараз, через рік, вирішується питання про обрання вказаній особі запобіжного заходу, відсторонення від посади та тимчасового позбавлення спеціального права.

Чим займалась Прокуратура Одеської області цілий рік? Є винні у тому, що цілий рік працівник поліції продовжував працювати, керувати автомобілем і спокійно гуляти після того, як за його винною загибла людина?

20 жовтня 2018 року наша редакція попереджала про те, що поліція намагається «зам’яти» цю справу:

ПОЛІЦІЯ НАМАГАЄТЬСЯ «ЗАМ’ЯТИ» СПРАВУ ПРО НАЇЗД ЗІ СМЕРТЕЛЬНИМ НАСЛІДКОМ?

Нагадаємо, що 17 жовтня 2018 року о 2222 30-річний інспектор патрульної поліції, знаходячись не при виконанні службових обов’язків, їхав за кермом автомобілю «ВАЗ 21093». Прямуючи з Одеси у напрямку смт Овідіополь, в населеному пункті Прилиманське водій, перевішуючи дозволену швидкість, вирішив обігнати мікроавтобус та виїхав на зустрічну смугу. Але, поліцейський не врахував потенційну небезпеку своєї швидкості, втратив контроль над керуванням та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на пішохода. Унаслідок ДТП, через тяжкі тілесні ушкодження, що викликали гостру крововтрату, пішохід загинув.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області (ч.2 ст.286 КК України). Сподіваюсь справу вже не будуть затягувати і у найближчий час обвинувальний акт буде переданий до суду для розгляду по суті.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ЗА СКОЄННЯ СМЕРТЕЛЬНОГО ДТП В ПРИЛИМАНСЬКОМУ ІНСПЕКТОРУ ПОЛІЦІЇ ВРУЧЕНА ПІДОЗРА

Comments are closed.