СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН ПІДТРИМАВ «ШТРАФИ» ДЛЯ ДЕПУТАТІВ-ПРОГУЛЬНИКІВ

Кількість переглядів 360

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про штрафи для народних обранців через прогули. Ініціативу підтримали 265 депутатів. Серед них і народний депутат від 140-го округу Сергій Колебошин. Про це він повідомив на свої офіційній сторінці у Facebook.

Чим народний депутат, краще за вчителів, лікарів, трактористів, які щодня старанно виконують свою обов’язки та мають серйозні покарання за відсутність на роботі? Депутатство — це така сама робота. І присутність парламентаря на засіданнях — обов’язкова. Сьогодні з колегами підтримали покарання за прогули для нардепів. Сподіваюсь, що така ініціатива демотивує нардепів прогулювати роботу”, — написав Сергій Колебошин.

Документ пропонує позбавляти матеріальних компенсацій на виконання депутатських повноважень, якщо народний депутат протягом календарного місяця впродовж однієї чергової сесії без поважних причин не брав участі у понад третині голосувань на пленарних засіданнях або понад половині засідань комітету, до складу якого він входить.

Анна Гринів

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН ПІДТРИМАВ «ШТРАФИ» ДЛЯ ДЕПУТАТІВ-ПРОГУЛЬНИКІВ

  1. Сергей Валерьевич я бы за такой закон голосовала бы ПРОТИВ и сразу аргументирую почему. Потому что это фикция и норма которая не будет применена ни к одному нардепу. И это абсолютно не справедливо. Вы же сами говорите чем лучше депутат от учителя. Видимо лучше. Представьте что учитель математики или украинского языка пропустил этак примерно треть уроков в четверти а его за это лишили выплаты надбавки за проверку тетрадей но зарплату выплатили ведь ему тоже нужно за что то жить. Вот она реальная цена закона.

Comments are closed.