ЗА КОГО МАЮТЬ ДЕПУТАТА ВИДРУ? ЧИ ЗА КОГО ВІН МАЄ НАС?

Кількість переглядів 608

17 жовтня 2019 року на пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради депутат Сергій Видра показав своє справжнє обличчя: коли справа стосується його, або його близьких, у нього одне бачення закону та справедливості, а коли не його, чи не його близьких, то у нього інше бачення закону та справедливості.

Під час розгляду 42 питання порядку денного Сергій Видра виступив з промовою, головний тезис якої:

«За кого нас мають?».

Сергій був не згодний з наданням в оренду земельної ділянки під об’єктом по вул. Одеська,20 в смт. Овідіополь, де колись було кафе «Дорожник», а нині магазин по торгівлі кормами для тварин. Об’єкт по бумагах належить «Овідіопольському РайСТ».

Відразу після промови депутата Видри я йому нагадав, що 16 серпня 2019 року на 48 сесії Овідіопольської селищної ради теж було доволі спірне питання про надання в оренду земельної ділянки під об’єктом по вул. Портова,5. Там теж незаконно побудований об’єкт ФОП Ованнісян Н.Г. і теж є судові справи, які продовжуються і зараз.

Депутату Видри нема чого було заперечувати. Адже, об’єкт по вул. Портова,5 – це об’єкт людей, які мають дружні стосунки з іншим депутатам Костянтином Томіловським, якого ми з лютого 2018 року не бачимо на сесіях, але який дуже підтримує Сергію Видру у багатьох питаннях.

ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ НАДАННЯ ДОЗВОЛУ НА ОРЕНДУ ПО ВУЛ. ПОРТОВА,5 16.10.2019 року:

І ось за незаконно побудований об’єкт по вул. Портова,5 Сергій Видра 16 серпня 2019 року голосує «ЗА» (він же не може піти проти Костянтина Томіловського), а за об’єкт, який існував ще з часів СРСР і якій був лише реконструйований при спірних обставинах, він голосує «ПРОТИ». Так виглядають подвійні стандарти «справедливого» депутата.

Ось такий він у нас «справедливий» офіцер запасу Сергій Видра, якій ухилився від призову в Збройні сили України під час Особливого стану в країні в період 2014 – 2015 років: СВОЇМ ВІН ВСЕ ДОЗВОЛЯЄ, А З ІНШИХ ПИТАЄ ПО-ПОВНІЙ.

І на запитання депутата Сергія Видри:

За кого нас мають?

хочеться відповісти:

За кого ти, Сергій, маєш нас?”.

Розгляд питання визнання право власності об’єкту по адресу вул. Портова,5 до Верховного суду України (справа в реєстрі № 509/1784/17):

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ЗА КОГО МАЮТЬ ДЕПУТАТА ВИДРУ? ЧИ ЗА КОГО ВІН МАЄ НАС?

  1. Двойные стандарты ничего не поделаешь.

    1. Все нормально.
      Спалили магаз в аренде райпо.
      Построили побольше магаз.
      Кто строил тот и в схеме, чего не ясно?

  2. Этот еще тот чмошник!
    Вы забыли вспомнить похождения этого малого и его корешей-поцреотов когда они захотели отжать поле за старым хлебзаводом. Это еще те гниды.
    Почему главного волонтера Овидиопольского района депутата Томиловского на сессиях не видно? Всрался?

  3. Романе, ви теж не завжди послідовний. Нам зі сторони це видно.

    1. Роман оглашает нам события в той последовал гости,в которой они происходят. А если он будет выжидать момента последовательности то с этого нечего не выйдет. И вообще пора народу брать всю инициативу в свои руки. Тогда не надо будет кого-то обвинять

  4. Нашему населению давно пора разогнать,и привлечь к данной отвецтвенно-исполнительной должности новых не искушённых работников. Которые буду с честью и совестью служить народу,а не своему карману

  5. Позорище!!! Гнидный выдренышь и вся его семейка гнидная!!!! Мамаша взяточника, папаша симулянт, сынок гниденышь!!!!

  6. да, п*до…р он !!!! что тут не понятного, ходил муму по школе весь в соплях !!!! а щя глянь на него какой важный стал !!! даже не помнит что, когда и кому говорит и обещает !!!! чмошник!!!

    1. Вы мои слова прям написали.Тоже хотел сказать,как по школе чмошниктм ходил,сейча. Это булинг а раньше просто чмошили,он и перднуть вслух боялся,а сейчас перья распустил.

  7. Что вообще несёт эта сопливая выдра? Его мамаша взяточника, не одна сотня тысяч прилипла к ее ручкам. Гнилая семейка

Comments are closed.