СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН: “ЗАКІНЧИВСЯ НЕПРОСТИЙ ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ”

Кількість переглядів 405

Закінчився непростий парламентський тиждень. Багато важливих рішень та зустрічей. 17 жовтня 2019 року спілкувались з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком. Довго обговорювали реформу децентралізації та формувань ОТГ. У нашому окрузі з цим є проблеми. Ситуацію треба змінювати.

З останнього — ухвалили Держбюджет на 2020 рік в першому читанні. Попереду — його доопрацювання.

До речі, з паном Гончаруком обговорив й підвищення зарплат вчителям. Прем’єр пообіцяв, що між першим та другим читаннями, Кабмін відшукає на це кошти. Для мене, як для заступника голови освітнього комітету, достойна оплата праці вчителів — принциповий момент.

Найбільший резонанс, як на мене, викликав закон про “викривачів”. Чому його підтримав, вже пояснював:

“У цьому законі прописана не тільки фінансова вигода «викривачів», а й їх безпеку. Переживати потрібно не тільки про «стукацтві», переживати потрібно про корупцію, яка щодня калічить і вбиває людей. Через це ми відстаємо від розвинених країн в різних сферах. Хабарникам в Україні завжди було дуже добре і безпечно. Це пора припиняти. Люди більше не повинні боятися говорити про корупцію”

Окремо хотілось би виділити, може не такий «голосний», але дуже корисний закон про електронний документообіг у ВР. Бо ці тонни макулатури, м’яко кажучи, не відповідають умовам сучасного життя.

Ну й маємо перший ювілей – 50 днів оновленій Верховній Раді. За цей час ухвалили 56 законів. Як сказав Дмитро Разумков, бо у нового парламенту день за два.

З наступного тижня працюю в окрузі! Побачимося!

Народний депутат України Сергій Колебошин

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
2

12 thoughts on “СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН: “ЗАКІНЧИВСЯ НЕПРОСТИЙ ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ”

  1. Молодец Серёга! Благодаря тебе и таким как ты наши учителя наконец-то начнут получать по 4000 долларов! На тебя вся надежда спаситель ты наш!

    1. Наши учителя не заслуживают такой зарплаты!!! И даже той которую сейчас получают.

  2. Достойной оплаты работы учителей нет и в ближайшем будущем не будет .Ибо достойная оплата при нынешних реалиях и ценах это как минимум тысяч 15 и выше . А подобного нет и даже не предвидится . Повисят на какие-то там 10%,20% …. ,но кардинально это ситуацию не изменит . Это все равно будет маленькая зарплата . И все равно будет дефицит учителей .
    Даже в этом принятом ( хоть и в первом чтении и без доработок ) бюджете на 2020 год цифры как-то не блещут .Поднятие минималки аж на 500 грн ,рост пенсии аж на 100 грн и т.д…

    1. Не ври! Слуги народы обещали значит сделают!
      Зеленский придет и порядок наведёт!

      1. Ха-ха !
        Що означає ‘не ври’ ?
        Проект бюджету вже є !!!
        І там все зрозуміло !
        І правки перед другим читанням не думаю що сильно щось змінять …

        1. Ты разве не уразумел, что Зеленский и его Слуги т.е. Народа если пообещали – значит обязательно выполнят. Всё остальное ложь и от лукавого! Смотри Вечерний квартал и многое поймёшь!

  3. По-поводу сарказма некоторых комментаторов, лафа будет не в этой жизни, царь придет, порядок наведет – это в России, а в здешних реалиях нужно просто серьезно работать и каждый на своем месте а не думать, о том, чтобы жить за чужой счет.

    1. В здешних реалиях комик придет и воткнет по самые помидоры, а долбоелекторат будет бубнить довольный, что все делают правильно при этом роясь в мусорках.

    2. Всё правильно написал!
      Всё зависит в нашей стране от нас! Главное тазом очко прикрывать!

  4. и что он сделал этот физик, тупо кнопки нажимал и огромную зарплату получает

    1. А Вы что сделали? Он хотя бы баллотировался в нардепы, прошел сильную конкуренцию и стал депутатом, поэтому и нажимает кнопки! Не нужно завидовать, нужно что-то полезное делать!

  5. У меня ощущение что прапор пишет.

Comments are closed.