ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ПРОЕКТУ «СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА !»

Кількість переглядів 611

01 листопада в Овідіопольському районі відбулася презентація національно-патріотичного проекту «СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!» демонстрація українських патріотичних фільмів та зустріч з військовими АТО.

Проект складається з короткометражних художньо-ігрових фільмів, об’єднаних однією тематикою – героїзм та патріотизм сучасного українця.

Проект створено за участі Союзу Молодих Кінематографістів України.

Національно-патріотичний проект закликає українців та людей, небайдужих до України відчути себе частиною великої культури і об’єднати свої зусилля у боротьбі за світле майбутнє української нації.

На презентацію проекту до Овідіопольського районного будинку культури завітали тимчасово виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Ігор Ільченко, начальник відділу освіти управління освіти, культури та спорту Марина Суровцева, учасники АТО, громадськість, сім’ї загиблих учасників АТО, духовенство, директори та учні загальноосвітніх шкіл Овідіопольського району.

Розпочали захід хвилиною мовчання за загиблими земляками та героями України. Національно-патріотичне виховання молоді в Овідіопольському районі – важливий напрямок у виховній роботі шкіл району.

Ігор Олександрович за перемогу в районному та активну участь в обласному етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році, популяризацію роботи в шкільному середовищі з відродження й розвитку історичних, патріотичних і культурних традицій українського козацтва відзначив подяками Овідіопольської державної адміністрації джурів рою «Чайка» Овідіопольської ЗОШ № 2, директора Овідіопольської ЗОШ № 2 Ножку Світлану Володимирівну, директора Овідіопольської районної станції юних техніків Дубину Ігоря Миколайовича, заступника директора з виховної роботи Овідіопольської ЗОШ № 2 Галактіонову Ларису Іванівну, педагога цієї ж школи Бодвіну Людмилу Геннадіївну.

Після спільного перегляду фільмів зробили загальне фото.

4 роки тому в цей день загинув учасник АТО, овідіополець Віталій Мігурін, тому Ігор Ільченко разом з матерями загиблих учасників АТО вшанували пам’ять Віталія Мігуріна на Овідіопольському кладовищі…

Овідіопольська РДА

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0