МЕШКАНЦІ СОГ «ВЕТЕРАН» СТУРБОВАНІ МОЖЛИВИМ ПЕРЕКРИТТЯМ ПРОХОДУ ДО МОРЯ

Кількість переглядів 843

17 листопада 2019 року журналісти «Альтернатива.орг» побували на зборах членів СОГ «ВЕТЕРАН» (Молодіжненська сільрада), які стурбовані діями СК “ЖБК Бриз” та ТОВ «БРИЗ».

Члени СОГ «ВЕТЕРАН» звертались до Овідіопольської поліції та отримали відповідь №48/7949 від 07.11.2019 року з якої виходить, що ТОВ «БРИЗ» знаходиться на території на законних підставах, але на даний час не має відповіді про існуючи будівельні роботи. Овідіопольський ВП звернувся до Департаменту ДАБІ з метою отримання додаткової інформації.

Відповідно до Публічної кадастрової карти стало відомо, що з 2015 року у СК “ЖБК Бриз” перебуває в оренді земельна ділянка під кадастровим номером: 5123782000:02:004:0453 площею 15,01 га, а у ТОВ «БРИЗ» з 2016 року орендує земельну 5123782000:02:004:0987 площею 11,7803 га, які розташовані на землях Молодіжненської сільської ради.

Земельні ділянки знаходяться у рекреаційної зоні та по інформації від члену правління СОГ «ВЕТЕРАН» Сергія Каменського туди не можливо провести комунікації по водовідведенню. Обидві земельні ділянки огороджені спільним парканом та зрозуміти де закінчується одна земельна ділянка та починається інша без орендарів не можливо.

В 2019 році на цих територіях розпочались будівні роботи, але ніякої інформації про те: хто будує, за чим замовленням, що будується і строки будівництва на видному місці не розміщена.

На збори Сергій Каменський намагався запросити представників орендарів, проте ніхто з них не з’явився. На самих зборах члени оглянули територію земельних ділянок, які перебувають в оренді у СК “ЖБК Бриз” та ТОВ «БРИЗ» та вирішили з метою отримання відповідей на питання, що зацікавили членів СОГ «ВЕТЕРАН», правління буде звертатись до відповідних органів влади: до Молодіжненської сільської ради, Державної архітектурно-будівельної інспекції та Інспекції держгеокадастру.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “МЕШКАНЦІ СОГ «ВЕТЕРАН» СТУРБОВАНІ МОЖЛИВИМ ПЕРЕКРИТТЯМ ПРОХОДУ ДО МОРЯ

  1. Переживают “Ветеранцы” что Бриз заберет всех туристов) Мы ж отели понастраивали налоги не платим , а тут сосед решил бизнесом заняться))))

Comments are closed.