«АФЕРА ДУБРОВИН/ГОРЯЧИХ» ПРИ РЕМОНТІ ТУАЛЕТУ ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ СУДОМ

Кількість переглядів 614

Овідіопольський районний суд Одеської області продовжив розгляд кримінального провадження по звинуваченню Дубровина Анатолія Дмитровича за шахрайські дії при виконанні робіт по ремонту туалету в Великодолинському НВК ЗОШ-ліцей в грудні 2018 року. Номер справи в реєстрі судових рішень: 509/2124/19. Суддя Кочко В.К.

11 грудня 2019 року був допитаний свідок, якого викликала сторона захисту: Варшанідзе Роман Автанділович. Головні запитання адвоката до мене: хто надав інформацію, щодо порушень при ремонті туалету і чому ми з таким ентузіазмом працювали у після новорічні дні. Я відчував, що він сподівався почути прізвище, ім’я та по-батькові особи, яка мені повідомила про порушення. Після моїх відповідей, на мою думку, адвокат Сергій Лук’ян залишився незадоволений. Справа в тому, що журналісти, доволі часто, приймають повідомлення від анонімів. Головне, що інформація підтвердилась і вже повідомлення про злочин було зроблено від мене особисто.

Наступне засідання заплановане на 06 листопада 2020 року на 14 годину.

Нагадаємо, що все почалось с prozorro. 18.12.2018 року Управління освіти, культури і спорту Овідіопольської РДА за результатами тендеру уклало з ФОП Дубровіним Анатолієм Дмитровичем і в цьому ж грудні місяці підписали акт виконаних робіт про те, що санвузол на першому поверсі вже відремонтований. Але насправді ніхто ніякий ремонт не зробив. Цей акт, підписаний в.о. начальника управління Горячих Олена Іванівна став підставою для незаконного перерахування 199’934 грн. на рахунок ФОП Дубровіну А.Д.

За цим фактом у відношенні посадової особи Овідіопольської РДА Горячих О.І. кримінальна справа порушення по ч.1 ст.367 КК України і теж вже передана на розгляд в Овідіопольський суд. Єдиний номер справи в реєстрі судових рішень 509/2949/19. Головуючий по справі суддя Кириченко П.Л.

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “«АФЕРА ДУБРОВИН/ГОРЯЧИХ» ПРИ РЕМОНТІ ТУАЛЕТУ ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ СУДОМ

  1. Уже столько дел уголовных на эту Горячих!!!Прям звезда!!!Наворовала и уволилась по тихому!!!Вот где “стиль собачки”

  2. Это сколько стоит метр с ремонтом??надо лешить этого адвоката лицензии и все пойдёт своим правильным путем!!!

  3. Роман пакажите когда будут судитт ету тварь Горячую. Позорище Овідіополя.

    1. Засідання заплановане на 04.02.2020 року на 14:00. Суддя Кириченко П.Л. Захисник теж Лук’ян С.Г. Справа №509/2949/19. Її звинувачую.ть по ч.1 ст.367 КК України:
      Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб, –
      карається штрафом від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років
      “.

      Постараємось бути там.

  4. Не несите ерунду, если кто наелся на этом туалете так это Ильченко. Неужели вы не видите как он пиарится на этих работах. Других доходов нет в районе, как освоить недоплаченые зарплаты учителей

  5. Горячей подсунула документы на подпись алкашка Сапожник она же главбух Ильченко

  6. Этот адвокат не адекватный. Правильней сказать преступник. Будучи депутатом райсовета он обязан способствовать экономному, рациональному, правильному использованию бюджетных средств. А оно ЧМО выгораживает вора – преступника. Абсолютно тупые вопросы ставит к Варшанидзе. Его очень интересовал вопрос кто сообщил о нарушении. А тебя козла не интересует вопрос почему баснословные деньги перечислены, а работы небыли выполнены. Посмотри падло на перечисленную сумму и подсчитай сколько стоит 1 квадратный метр ремонта. Ты падло такую сумму заплатил бы за ремонт в своей квартире. Вот такую мразь выбрали в райсовет. Такой он и адвокат. Падлюка получает деньги с наших коммунальных платежей в КП Великодолинское и занимается защитой преступников.

  7. Горячей все подсовывали..Она ж “доверчивая”людям😉Вместе с Ясиновской!!!на зарплату госслужащего посмотрите как разоделись, раздухарились сразу после постановки на должность!!!Культуру района опустили до самого дна из-за своей некомпетентности,мягко говоря!Откройте глаза и трезво посмотрите что понатворила эта Горячих!!!Пощитайте сколько убытков принесла!Теперь уволилась и дожидается…

    1. Пока эти боты будут у руля, будет всегда это безобразие, явно работают не на благо страны

  8. Лукьян защищает только воров и хапуг потому что сам такой же.

  9. Ильченко бабки отмыл с унитазов, а других судят. В суде всё всплывёт.

  10. Где был Ильченко,когда уже была горячая!!??Сколько при ней поменялось мгновенно Глаа Администрациц….вклчаем мозг?!!

  11. У романа блогера всегда замете я не я и хата не моя . Все скидывает на других под присягой .

  12. Дубровин построил сауну-баньку,вон открыл и рекламирует,и чхать он хотел на всех

Comments are closed.