НАПАД ЧИ САМООБОРОНА: ОБВИНУВАЧЕНИЙ РОЗПОВІВ СВОЮ ВЕРСІЮ ПРО СЕРПНЕВІ ПОДІЇ МИКОЛАЇВКИ

Кількість переглядів 736

Овідіопольським судом Одеської області розпочався судовий розгляд кримінального провадження за звинуваченням мешканця села Миколаївка Овідіопольського району Войновського Євгена Олександровича, якого звинувачують у навмисному нанесені тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України). Потерпіли по справі: Миронець Андрій Валерійович, Самочорний Валентин Валентинович.

Про події 22 серпня 2019 року ми вже писали:

Тоді ми надали можливість висловити свою позицію постраждалим. На жаль отримати коментар підозрюваного тоді не вдалось, йому був обраний запобіжний захід у вигляді триманні під вартою. З 22 листопада Євгену Войновському змінили запобіжний захід на домашній арешт строком до закінчення судового слідства.

Євген Олександрович, після засідання, повідав нам свою версію подій:

…Повертався додому… вони машиною мене «підрізали» спереду, почали ображати, матюки… Я їх проігнорував пішов далі. Потом цій Маренець вийшов, вдарив мене… я йому у відповідь… Потім з машини ще двоє вийшли: Самочорний і не знаю того, що був за кермом. У мене був ніж «перочінний», складний. Я його дістав, показав, що у мене ніж: “Не підходьте”. І їм все одно, я не знаю під чим вони були, чи то п’яні, чи то обкурені… Пішли на мене, звалили з ніг. Самочорний був зверху на мені… Я застосував … цей «перочінний» ніж… Він зліз, Самочорний… А ці взяли за ноги, один за одну, інший за іншу і тягнули мене по асфальту… Царапини так і осталися, шрами… Потім ці відпустили мене і побігли в сторону Калаглії. А цей сів за руль, Самочорний, сам за руль, розвернувся і уїхав…

Наступне засідання заплановане на 27.01.2020 року о 15:30. Номер справи у реєстрі: 509/6183/19.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
3

6 thoughts on “НАПАД ЧИ САМООБОРОНА: ОБВИНУВАЧЕНИЙ РОЗПОВІВ СВОЮ ВЕРСІЮ ПРО СЕРПНЕВІ ПОДІЇ МИКОЛАЇВКИ

  1. То что сказал Войновский больше похоже на правду.

    1. И в таком случае, это не умышленное нанесения тяжких телесных, а максимум превышение самообороны. Хотя какое превышение? Ночь, на тебя нападают, ты пытаешься уйти от конфликта, тебя догоняют, наносят первым удар, ты отвечаешь, но не продолжаешь драку, а показываешь нож с целью припугнуть и избежать конфликта, но на тебя все равно набрасываются. Тут чистая самооборона без превышения.

  2. Адвокат Жени поработал отлично, правильно научил как говорить. Видя ножик у него двое оказались подрезанными- чужь полная!!!! Самочорный сел за руль без сознания? Вы кого слушаете? Папа его занес на руках без сознания на скорую, легкие пробитые были. Люди, вы послушайте этого святого в интервью- за каждым слово бл…бл….это животное когда кого то убьет вот тогда все поверят что – это угроза давно для людей. Это не первый случай что он нападает на людей и всегда ночью, заметьте.

    1. А у Самочорного це ну прямо в перше !!!
      Не смішіть !!!
      Він здоровий як ‘кабан’ !
      Його і підрізаного з ніг так просто не звалиш !
      А веде себе як ???
      З ним раз поспілкуєшся, і одразу видно що він з себе представляє !!!
      Поспілкуйтеся з людьми які його знають !!!

  3. Это не нам судить и обсирать кого то. Пусть правосудие решит справедливо. Но никто не имеет право забирать у человека жизнь!!!каждый пусть отвечает за свои поступки.

    1. И каждый имеет право на самооборону

Comments are closed.