ЯК ГРОШІ РОДИНИ ПАРАЩЕНКО ПРАЦЮЮТЬ У РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ

Кількість переглядів 3966

Стало відомо, як Сергій Паращенко – син ексголови Одеської облдержадміністрації, ексголови Одеської обласної ради, «НАХОДЯСЬ В ЗДРАВОМ УМЕ И ТВЕРДОЙ ПАМЯТИ, ДЕЙСТВУЯ ДОБРОВОЛЬНО» вкладав «зароблені» в Україні гроші у Російську Федерацію.

Останні події навколо обшуків у будинку родини Паращенків, які проходили 10 грудня 2020 року, розділили суспільство на два табори:

  • одні обурені розкішшю життя сімейства та підтримують дії силовиків;
  • а інші пишуть про «політичне замовлення» та про «цькування силовими органами неугодних політиків».

Редакції «Альтернатива.орг» став доступним один цікавий документ, який був виявлений під час одного з 20 обшуків, які проходили, як в офісних приміщеннях, так й у розкішних апартаментах сімейства Паращенка по вул. Французький бульвар у м. Одеса. І свідчить цей документи про те, що гроші родини Паращенка давно працюють на економіку Російської Федерації.

Відповідно до договору купівлі-продажу від 12.09.2013 року Сергій Паращенко-молодший, «НАХОДЯСЬ В ЗДРАВОМ УМЕ И ТВЕРДОЙ ПАМЯТИ, ДЕЙСТВУЯ ДОБРОВОЛЬНО» заволодів часткою сільгосппідприємства «СГП им. Димитрова», яке знаходиться по вул. Солнечна, 2 у Кудринської зал./ст., Мещовського району, Калузької області.

Щоб стало ясно про походження коштів, які родина Паращенка заробляє на території України, надаю вам короткий виклад обставин з кримінального провадження, які можуть свідчить про вчинення кримінального правопорушення підприємством, яке підконтрольне Паращенко:

Посадовими особами ДП ДГ «Імені М.І. Кутузова» за попередньою змовою з посадовими особами приватних сільськогосподарських підприємств СВК «Дружба народів» та ФГ «Агрофірма Бургуджи» у продовж 2017 – 2020 років вчиняли дії, які призвели до стійкої фінансової неспроможності ДП ДГ «Імені М.І. Кутузова»: невиконання фінансового плану господарства, штучне створення значної кредиторської заборгованості, несплати податків та заробітної платні”.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 5 ст. 191 КК України.

Для інформації склад власників СВК «ДРУЖБА НАРОДІВ»:

  • Паращнеко Сергій Сергійович – 25%;
  • Обухов Петро Геннадійович – 25%;
  • Паращенко Сергій Володимирович – 25%;
  • Шмушкович Михайло Володимирович – 25%;

Нагадаю, що пани Паращенки зараз перебувають у складі політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», а Обухов та Шмушкович у політичної партії «СОЛІДАРНІСТЬ» та під час останніх подій в Одеській обласній раді виступали у різних «протиборчих таборах». Але одна справа «політичні сварки» й зовсім інше «ГРОШІ». Тут вже діє правило: «Милі сваряться – тільки тішаться» та «У хорошій сім’ї ДРУЖБИ НАРОДІВ без чвар не буває», але вони несерйозні та спрямовані на створення політичного протистояння та політичної боротьби з метою створення гарної картинки перед телекамерами репортерів.

І ось тут вимальовується чудовий «союз меча та орала» партії «За Майбутнє» та партії «Солідарність».

Ось така «ДРУЖБА НАРОДІВ»: використовуючи владні повноваження (всі засновники «ДРУЖБИ НАРОДІВ» мали, мають та не збираються розлучатись з владними повноваженнями в Одеській області) грабують Україну та інвестують у Росію.

А ось реакція самого Паращенко на обшуки, яку він виклав у себе на сторінці у facebook:

“У нас обыски)) СБУ убеждает любить Зелёную команду и все их «покращення»”

А потім, нам й далі вони будуть розповідати казочки про ПАТРІОТИЗМ та ЗРАДУ у той час, коли самі й далі будуть будувати за вкрадені гроші розкішні палаци у кращих місцях Одеси. Да й не тільки Одеси.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ЯК ГРОШІ РОДИНИ ПАРАЩЕНКО ПРАЦЮЮТЬ У РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ

  1. 1. 18 марта 2019-го
    Специализированная антикоррупционная прокуратура объявила 7 служащим Нацакадемии аграрных наук и областного управления Госземагентства о подозрении в завладении 13 га особо ценных земель в Киевской области.

    2. 19 марта 2019-го
    САП объявила о подозрении еще 2 лицам, причастным к хищению особо ценных земель Нацакадемии аграрных наук под Киевом.

    3. 4 декабря 2019-го
    СБУ заявляла, что задержала двух руководителей среднего звена НААН при получении взятки $50 000.

    4. 30 января 2020-го
    В НАБУ сообщили, что объявили президенту Национальной академии аграрных наук Украины и еще четырем высшим должностным лицам академии о подозрении в причастности к незаконному отчуждению 15 га особо ценных земель НААН.

    5. И вдруг 18 мая 2020-го
    САП: «Принято решение о закрытии уголовного производства на основании пункта 3 части 1 статьи 284 УПК (не установлены достаточные доказательства для доказательства вины лица в суде и исчерпаны возможности их получить»).
    Также подозрения отменили директору Института садоводства НААН Игорю Гриннику; первому проректору Национального университета биоресурсов и природопользования Игорю Ибатуллину; вице-президенту, главному научному секретарю НААН Анатолию Заришняку и директору Национального научного центра «Институт виноградарства и виноделия» им. В.Е. Таирова НААН Вячеславу Власову.

    6. И тут снова: 26 ноября 2020-го
    СБУ проводила обыски сразу в трех областях учреждений НААН. Спецслужба утверждала, что руководство академии «подозревается в легализации имущества, полученного преступным путем, и получении неправомерной выгоды». Там также заявляли, что нашли тайник с оружием в здании президии НААН. Я писал об этом тут подробнее: «Зачем руководству НААН такой схрон оружия?».

    7. 10 декабря 2020-го
    Нацполиция сообщила, что уличили президента Национальной академии аграрных наук Украины в получении неправомерной выгоды за включение лица в список претендентов на замещение вакансий академиков.
    «Правоохранители установили, что чиновник способствовал зачислению лица в список претендентов на замещение вакансий академиков и дальнейшей передачи соответствующих материалов на рассмотрение президиума НААН. За свою помощь фигурант получил «благодарность» — элитный внедорожник».

Comments are closed.