ОВІДІОПОЛЬ: ДТП З П’ЯНИМ ЗА КЕРМОМ. РЕКОРДНІ 1,98 ПРОМІЛЕ

Кількість переглядів 2734

28 травня 2024 року в Овідіополі (Одеська область) по вул. Євгена Колісниченка трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Водій автомобіля OPEL Vectra, 1995 р.в., д.н.з. АХ4950МХ (VIN code W0L000034J2523331, договір страхування відсутній) рухався по вул. Є.Колісниченка.

Між пров. Сагайдачного та вул. Кудрявцева у задню частину його автомобіля в’їхав автомобіль ВАЗ21063, 1991 р.в., д.н.з. ВН5036ОТ (VIN code XTA210630N2763316), договір страхування відсутній) під керуванням Бузмакова Віктора Олександровича, 1991 р.н.

В результаті пригоди, ніхто не постраждав. При проведенні тестування на алкотестері Dräger у Бузмакова В.О. виявлена концентрація алкоголю у повітрі, що видихався Віктором у розмірі 1,98 проміле.

Зі слів поліціантів – це рекордний показник для Овідіополя.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ДТП З П’ЯНИМ ЗА КЕРМОМ. РЕКОРДНІ 1,98 ПРОМІЛЕ

  1. А коли моя мама втрапила в дтп, не по своїй вині, оцей типу «коп» навіть не перевірив винуватця малолітку, за кермом чужої машини,ще й в суді прикрили.. ну звичайно, гроші не пахнуть

    1. Нафіг бздіти тут таку фігню !
      Раз не перевірив, значить не було потреби, принаймі візуально…
      Якщо ж у мами були сумніви,
      То чому ж не настояла на необхідності перевірки…
      Що значить прикрили, чому промовчала у суді?

  2. видно что трезвый! не нужно придератся… 1.98 для овидеополя не показатель😂

    1. Это точно, Варшанидзе сам раньше с таким показателем всегда ездил,бухарь,до сих пор руки трусятся,слова не лепятся,кидает его то влево то вправо. Овидиополь славится алкашами.

  3. Де працівники ТЦК?.. всіх на…й на передову крім журналістів. Воно су..а бухе їздить по Овідіополю. Зараз літо діточки ходять. А воно тварина набухалось і їде собі в дупу. Поліціанти теж мурляки харі за тиждень не обісрати. Людей с маршруток хапають ТЦКашники а тут під носом дармоїдів не бачать. Зупиняйте особистий транспорт і дивітся скільки там таких чудил їздить (хотя зараз ніхто не їздить) крім придурків звістно. Але якщо по справжньому любити рибалку то таких окунів як цей можна наловити і на Харків відправити там буде бухати пальне із танків орків.

  4. Че сразу накинулись? А может я заранее победу в войне праздновал, ну выпил и решил по пьяни прокатиться по родному селу, сделать пьяный кружок почета и вспомнить былые подвиги и захватывающие приключения.

  5. Слово Суховия автомойка на асфальте у круга :

    Вот же чушпан галимый еще и пьяный😡😡😡

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.