ЧОРНОМОРСЬК: АБОНЕНТИ ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС» ЧОТИРИ ГОДИНИ ПЕРЕКРИВАЛИ ЦЕНТРАЛЬНУ ДОРОГУ

Кількість переглядів 1957

08 червня 2024 року у м. Чорноморськ жителі будинків № 48 по вул. Паркова та № 11-А по вул. Радісна влаштували акцію протесту на в’їзді до міста шляхом перекриття дороги.

Спонукало цих жителів на такий крок, відсутність електропостачання з 09 години ранку 06.06.2024 року.

Управляюча компанія ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС» має борг за електропостачання у сумі понад 4 млн грн, що вимусило Одеську обласну енергопостачальну компанію припинити електропостачання двом будинкам, мешканці яких не мають прямих договорів на електропостачання. При цьому, зі слів мітингувальників, у людей відсутня заборгованість за поставлену електроенергію перед ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС».

П’яті часові перемовини, які пройшли напередодні 07 червня у будинку Чорноморської міської ради за участю представників ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС», Одеської обласної енергопостачальної компанії, міського голови Василя Гуляєва та мешканців будинків по вул. Паркова,48 та Радісна,11-А ні до чого не привели. Люди продовжують залишатись без електропостачання.

На місце проведення акції приїжджав заступник міського голови Сурнін Ігор Володимирович, який запевнив, що міська адміністрація тримає ситуацію на контролі, але без погашення заборгованості Одеська обласна енергопостачальна компанія більше йти не хоче – борги існують тривалий час.

Акція продовжилась близько чотирьох годин, що призвело до величезних заторів на дорогах. Поліції довелось перенаправляти вантажний транспорт іншим шляхом через вулиці міста.

Жителі будинків № 48 по вул. Паркова та № 11-А по вул. Радісна попередили, що це була попереджувальна акція. Якщо їх питання не буде вирішено, вони продовжать свої акції.

Мурад Варшанідзе, Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: АБОНЕНТИ ДП «МОНОЛІТ-СЕРВІС» ЧОТИРИ ГОДИНИ ПЕРЕКРИВАЛИ ЦЕНТРАЛЬНУ ДОРОГУ

  1. звертаюсь до водія який давав коментар . а ти посиди три доби без світла і потім побачимо куди ти побіжиш і що будеш перекривати

    1. до твого відома, ці водії три доби у дорозі на завантаження, а потім три доби знову у дорозі на розвантаження…
      Зверніть увагу , що водії вели себе доволі стримано не зважаючи на те, що для них така ситуація створює чималі незручності…

        1. то невже за того, що лґди перекрили трасу водії одразу мають міняти роботу ???
          чи то за того, що ти такий придурок…

          1. попробую тобі придурку ще раз пояснити відразу водіям роботу покидати не треба а треба увійти в їхнє положення. люди тривалий час без води за яку вже розрахувались. надіюсь на цей раз до тебе дійде.

  2. В Монолите 17 домов должников, 14 приняли на прямые договора с ДТЕК. Долги этих 14 домов никуда не исчезли! Но их уже не отключают! Остались 3 дома, один из которых наш, в котором находится офис ДП « Монолит-Сервис» оставили в «заложниках» . На прямые договора не принимают ! Нам отключили электричество за всех, хотя в нашем доме 90% оплаченных платежей на начало месяца!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.