ДБР РОЗСЛІДУЄ СПРАВУ ПОБИТТЯ ЛЮДИНИ У ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 1239

З 10 червня 2024 року Другий слідчий відділ (з дислокацією у місті Одеса) ТУ ДБР у м. Миколаєві проводить досудове слідство по кримінальному провадженню по факту перевищення службових повноважень, яке супроводжувалось насильством працівниками відділення поліції № 1, розташованого у селище Овідіополь, Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області.

Ми вже повідомляли про першого фігуранта справи – капітана Олександра Новосьолова.

Також нам вдалось побачитись й з другим поліціантом, який приймав участь у насильстві – Морозом Дмитром Олександровичем.

Нагадаю, що по факту заяви мешканця селища Овідіополь Сергія Міхая, який стверджує, що капітан поліції Олександр Новосьолов вчинив до нього фізичне насилля у приміщенні відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (селище Овідіополь) шляхом побиття та тортур.

Разом з капітаном поліції під час побиття Сергія Міхая були присутні інші працівники поліції, один з яких – Мороз Дмитро Олександрович. Ім’я третього працівника поліції нам поки не відомо.

Як встановлено редакцією, Олександр Новосьолов та Дмитро Мороз приїжджали 28.05.2024 року до Сергія Міхая, виконуючі доручення по кримінальному провадженню № 12024162380000275 від 27.05.2024 року.

Забравши Сергія Міхая до відділення поліції в Овідіополі, капітан Новосьолов у присутності Дмитра Мороза та ще одного поліціанта шляхом насильства та тілесних ушкоджень звинувачували Сергія Міхая у крадіжці 3’000 доларів США Катерини Сімонової з будинку № 24 по вул. Дукова де він виконував роботи з підключення до мережі Інтернет 21.05.2024 року.

До 10 червня матеріали знаходились на розгляді в Одеському управлінні Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Після надходження до Другого слідчого відділу (з дислокацією у місті Одеса) Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Миколаєві, 10.06.2024 року зареєстроване кримінальне провадження № 62024150020000912 за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України – перевищення службових повноважень, яке супроводжувалось насильством працівниками правоохоронних органів.

10 червня ми також поспілкувались з начальником Відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області ШУБОВИЧЕМ Русланом Валерійовичем (дивитись відео репортаж).

Спілкування з капітаном Олександром Новосьоловим можна подивитись тут:

ТОРТУРИ ТА ПОБИТТЯ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПОЛІЦІЇ

Продовжуємо слідкувати за розслідуванням цього провадження.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “ДБР РОЗСЛІДУЄ СПРАВУ ПОБИТТЯ ЛЮДИНИ У ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ В ОВІДІОПОЛІ

  1. ну чому всі керівники поліції на це питання відповідають однаково а потім десь діваються. рома пам’ятаю у тебе вже був ролик де ти задавав таке ж питання попереднім керівникам.

    1. Зря Роман в это ввязался, там менты такие сидят, могут и наркоту в редакцию подкинуть или труп повесить

      1. Да что ты ? Какого х ……. ты пугаешь ?
        Если ты сцыкло которое сидит и молчит потому что могут подкинуть то сиди дальше.
        Прям Боги
        Всему приходить свое время и все мы люди.

  2. Менты сделают все,повернут на 180 градусов,сделают Михая Сергея виновным,им на все насрать,лишь только сидеть на своих местах, такой же тупой и нач.полиции,держится за свое место,его не оторвать,когда подчиненные руки распускают,спрашивается, нахер такая полиция,которая не может защитить бабку от зажравшейся внучки,не может изьять оружие у внучки,толи еще будет…….

    1. А что, если Михай сп*зд*л бабки и ему дали п*зд* по делу, шах и мат получится ?

  3. а випадок з двома п’яними дятлами на лавочці з матюками до людей при дітях.

  4. Були, е i будуть нести “службу” як ранiше в ссср.
    Нiчого не мiнялося i не змiниться. Тому i вiйна.
    Прав i свобод громадян, нiхто не збирасвя i не збираеттся захищати.
    Вiд слова — зовсiм.
    Цим самим, доведено до теперiшнiх подiй.
    На усих владних гiлках.
    Як обнуляли людей, як обкрадали з допомогою бандитiв, так i будуть робити.
    В них у кожного план. Скiльки бла бла, занести в кiнцi мiсяця, “керiвництву”.
    ФсЭ!
    Отак “живемо”.

  5. А чого Романе та Мурат, ви так не спілкувались із начальником, як намагались спілкуватись із поліціантом напередодні, не кричали, не провокували на відповідь. А такі типу: “дозвольте”, “дякую” і т.п. Враження, що боітесь, а якщо так, то сидить тихо, і не відсвічуйте, бо толку ніякого не буде, якщо засцяли найменшого керівника в системі 😄

  6. Мурад, а чого ти не виставив репортаж, як тебе побила твоя коханка, а ти на неї написав заяву і ліг в лікарню знімати побої? Чи може ти її хотів зґвалтувати, а вона була проти? Чому мовчиш про це? Ми вже про це знаємо, клоун, син клоуна. Карма, вона настигає. Як твій батько неодноразово притягався до суду за насилля та відмивання коштів, так і ти підеш по етапу. За те що ти крав гроші в кафе на молзаводі, і тебе піймали через запис, це ви замʼяли. Мурад, покажи усім своє лічіко, Гульчітай. І не треба насилувати наших жінок! На вс із батьком пробу нема де ставити, а ви тіпа боретеся за правду? Та ви просто потім вимагаєте гроші з ваших жертв , на те і живете, шакали.

    1. При чому не раз він вже на неї пише заяву що побила😂 та кохана недоволонтер брехлива та корисна всі її знають . Після чого поїхала до старшого Варшанідще бухати)) в Муратик як завжди 🤣 мужик одним словом на швидку і в поліцію )

      1. Хто же ця дівчина??
        Може це Олеся, що полюбляє тваринок, та побухати))??
        Захисниця наша))
        Може це Юля Бакула!!?? Теж доречі волонтер..
        А як же дружина, Романа Варшанідзе, як вона дозволяє бухати з дівчиною, яка б’є Мурадіка???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.