НАСИЛЛЯ НАД ДИТИНОЮ: УПОВНОВАЖЕНИЙ З ПРАВ ЛЮДИНИ БЕРЕ ПІД ОСОБИСТИЙ КОНТРОЛЬ СПРАВУ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО «ГЕСТАПО»

Кількість переглядів 1442

17 червня 2024 року журналісти онлайн-медіа «Альтернатива.орг» побували у Представниці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Попової Марії Федорівни з метою дізнатись про реакцію на ганебний випадок знущання над малолітньою дитиною у селищі Великодолинське Одеської області.

Марія Федорівна нас запевнила, що Омбудсман України Дмитро ЛУБІНЕЦЬ обурений випадком жорстокого поводження з дитиною у приватному дитячому садочку у селищі Великодолинське Одеської області де Нікітінська Наталя Олександрівна разом зі своїм чоловіком у своєму будинку № 1 по вул. Олімпійська влаштували так званий «приватний дитячий садочок».

Про це є офіційне повідомлення на сайті Омбудсмена України:

Також Представник Уповноваженого Попова М.Ф. повідомила, що окрім звернення до ГУНП в Одеській області будуть проведені відповідні заходи з представниками служби у справах дітей Великодолинської селищної ради та незважаючи на відмову батьків 2,5 річної ЛізиВалерії Лопухової та Дмитра Навотного, писати заяву, держава сама впорається з захистом малолітньою, а самих батьків притягнуть до відповідальності за таку позицію.

З подробицями нашого першого репортажу з приводу ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО «ГЕСТАПО» можна ознайомитись тут:

Спостерігаємо за ситуацією далі.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

30 thoughts on “НАСИЛЛЯ НАД ДИТИНОЮ: УПОВНОВАЖЕНИЙ З ПРАВ ЛЮДИНИ БЕРЕ ПІД ОСОБИСТИЙ КОНТРОЛЬ СПРАВУ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО «ГЕСТАПО»

  1. Як це батьки відмовляються захищати права своєї дитини??Спочатку матуся дівчинки поскаржилась на цих горе-вихователів(і це добре,щоб хоча б інші дітки не потрапили до такой халепи).Мабуть їх якось залякати ті вихователі,чи син-депутат той виховательки?!!
    Особисто я би за свою дитину цих покидьків раздерла!!!

      1. Рома ,а почему твой отпрыск не защищает родину да и ты тоже,может просто это не ваша родина,а вы тут удобно устроились,разводите болото,вешаете его людям на уши и копейку зарабатываете.
        Как бы ты не ломал свой поганый язык,украинца с тебя не получится.

        1. Почему не защищает муж Янины “пилон” Кононенко?
          Почему не защищает муж Юлии “бо вона донатить” Казаковой?
          Почему не защищает муж Анны ” порву за Юру” Кадиевской?
          Почему не защищает муж Сабины ” Продаем спирт,а кто вам мешает так заработать” Кисельчак?
          Почему не защищает муж Оксаны ” Раздаю повестки, военно учотный стол” Гнатюк ?
          Почему не защищает Юра “ворую детские деньги ” Никитинский ?
          Почему не защищает Зорик ” Мешу глину, продюм наркотики” Джоноян?
          Почему не защищает Дмитрий” Питкин, тоже продаю наркотики ” Клименко ?
          Почему не защищает Антон “Сплю с Орловской” Третьяк ?

          1. Не нервничай Рома,подумай может ты ещё не всех перечислил? Со своей семейки дешёвой начни ,это интереснее будет почитать.

  2. Юра Никитинский, дал немало денег потерпевшим, если те отказались от заявления!

      1. Какие деньги?! Запугал так же как запугивал матерей одиночек с которых брал детские, чтобы не свидетельствовали против него, мол пойдут как соучастники.

  3. А за садик я ни кого не оправдываю. И Никитинского как человека хорошего и адекватного не воспринимал ни когда. Но как и у всех, у него тоже есть хорошие качества и одно из них это то что он топит за свою семью до талого, не смотря на то в чем и в ком проблема. То есть для мамы своей он золотой сын. А кто другой не топил бы за маму.

  4. Роман хочу звернути Вашу увагу на те, що жодний з адмінів ТГ канвлів Великодолинського “Маямі та інші”, проігнорували та не запостили цю новину про горе вихователі Нікітінськіх , що в котрий раз говорить, що адміни покривають Нікітінського, котрий є посіпакою Кремля .

    1. Я больше скажу, не один из админов большедолинских телеграм каналов не осудил жестокое и противоправное обращение с ребенком, а в “Маями” всячески препятствовали публикации этой новости.

  5. Юрец вообще интересный персонаж, сначала детские пособия ворует а потом на день защиты детей детям мороженое раздаёт!!!! Возникает такой вопрос почему когда воровал деньги он это не фотографировал, а когда детям раздавал мороженое сфоткал и в соц сетях выложил???? Интересный ” типок” одним словом!!!!!

  6. Мля, Майамі поперек горла стоїть, а те що місцева рада не реагує і кодло із органів всіляких, які отримують (грабують) кожного у селищі це норм???
    Якийсь вектор уваги вводиться в сторону, до цього ніхто цей садок не бачив?

    1. До місцевої ради та інших органів питань не менше. Питання тільки одне, чому депутати активісти (горлопани) тільки перед виборами бачать та кричать, що в нашому селищі є крадівництво у комунальному підприємстві, розкрадання бюджетних коштів,а в буденні дні цього не бачать, та захищають своїх колег?

  7. Насправді дивно, що ніхто з місцевої влади не відреагував на цю подію у нашому селищі.

  8. Ну тільки йолуп не згодиться з тим, що новини у групах: Маямі, Большая Д, Великодолинське, Великодолинське News , публікуються відбірково,і це здається дуже дивним і наводить на думки…..

  9. В группе Маями есть активисты, которые как невменяемые при каждой тревоге тревоге делают перекличку “Пи-да-ра-сы”
    Зачем это делать? И так все всё понимают кто и что. Надоело эта ненависть, злость и невоспитанность.

    1. Ніхто нікому не забороняє створити власну групу і модерувати її на власний розсуд, але для цього мізки потрібно мати, легше пиз@іти на всіх. Позникали користуватися чужою інтелектуальною власністю нашару, відвикайте вам ніхто нічого не повинен.

      1. Судячи з вашої відповіді,а ні власності а ні інтелекту у вас небагато.

      2. Тоже мне интеллектуалы! Лодари и тунеядцы, паразитирующие на чужие средства.

  10. Така собi у вас “iнтелектуальна власнiсть нашару”))))) такаж матюклива группа як i ви, навiть соромно що культура мовлення це десь далеко вiд адмiнiв группи, бо саме вони пiдбурюють учасникiв группи лаятися i навiть не соромно за це

  11. Почніть, бляха, стерилізувати тварин 😡 а то я вже задовбалась їх душити – душити, а мій кум Юра живодер труїти -труїти.

    На корм тваринам кошти кидати сюди
    545702505157888 Сідлачек Тетьяна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.