ОВІДІОПОЛЬ: НОВІ ПОДРОБИЦІ ПОНОЖОВЩИНИ НА ВУЛИЦІ ТЕАТРАЛЬНІЙ

Кількість переглядів 2154

До редакції онлайн-медіа «Альтернатива.орг» 23 червня 2024 року зателефонувала Марина СТЕКОЛЬНИКОВА, яка повідомила, що вона головна постраждала від нападу Олександра КЛЮЧНИКА, який відбувся вранці 22 червня.

СТЕКОЛЬНИКОВА Марина Миколаївна повідомила деякі подробиці поножовщини, яку, за її версією, вранці 22 червня влаштував мешканець будинку № 28 по вул. Театральна КЛЮЧНИК Олександр Іванович.

Події розпочались напередодні 21 червня, коли Марина разом зі своїм чоловіком Олександром БУРАВЛЬОВИМ завітала у гості до Олександра КЛЮЧНИКА. Вживання алкоголю призвело до конфліктної ситуації, в результаті якої КЛЮЧНИК наніс:

  • ножом їй різану рану підборіддя;
  • ножом колоті рани живота;
  • сокирою різану рану лівої руки.

По факту цих подій відділенням поліції № 1 (селище Овідіополь) Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області зареєстроване кримінальне провадження та розпочате досудове слідство. У будинку № 28 по вул. Театральна вилучені два ножи та сокира з залишками крові.

Сам КЛЮЧНИК О. І. пам’ятає лише сам процес вживання алкоголю та, з його слів, не пам’ятає поножовщини.

Триває слідство, спостерігаємо за ситуацією.

Ще матеріали на тему:

ОВІДІОПОЛЬ: В РЕЗУЛЬТАТІ КОНФЛІКТУ ОДНА ОСОБА ДОСТАВЛЕНА ДО ЛІКАРНІ З НОЖОВИМ ПОРАНЕННЯМ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НОВІ ПОДРОБИЦІ ПОНОЖОВЩИНИ НА ВУЛИЦІ ТЕАТРАЛЬНІЙ

  1. Живу по соседству, на самом деле история умалчивает, что после распития алкогольных напитков Ключник предложил секс в троем этой паре (что для Овидиополя вообще не редкость). Буравлев был не против а его жена Марина пошла в отказ чем вывела из себя пьяного одержимого похотью Ключника с раздутым либидо. В итоге Ключник закричав, что у него 4 года не было женщины нанес резаные раны Марине а после и Александру. После этот малосимпатичный объект выскочил на улицу и в подъезде чуть не прирезал соседку пенсионерку а после его уже на улице скрутила полиция помяв ему почки и заковав в наручники как грязное похотливое животное с манией величия и жаждой убивать.

    1. Оно и понятно, что причина конфликта это баба. Не зря Ключник несколько раз повторял, ч то у него не было женщины уже пять лет. Водка всегда пробуждает желание и блокирует возможность. Единственное чем мог тыкать в тот день Ключник, это нож.

  2. Какого эта баба пошла к Ключнику в дом пить водку?, вся такая обиженная, пускай на себя посмотрит на свой образ жизни, может своровать, что то хотела у него, все виноваты и следователь правильно ей ответила.

  3. Опять какие-то бомжи и бухари, Рома вы собираетесь как-то расти или так и будете по помойкам бегать за кусочек колбаски?

  4. По поводу подъезда и бабки это уже за набто с клуба фантазеры-очевидцев,вычто лично пресудствовали были свидетелями,всей этой картины

  5. Да и почему в первый день не составлен материал журналиского расследования с видеоформатированием пострадавшей,не взят лично у нее комент-интервью,хотя журналисты все знали о ходе происшествия,то что вам преподнесли то вы и видите и слишите

    1. Да и з бабкой в подъезде,может вы недосообразили,что может он предлагал секс уже на четырех,и не забудьте дописать в комментарии,что может он ещё и педофил для сгущения красок

  6. Люди не пийте, а якщо п’єте, то хоча б закусить. Спеціально для цього коментаря знайшов старе фото, перефотографував і перетворив на посилання (посилання: https://ibb.co/CHZgmRB) подивіться на це фото. Тут Саша Ключник йде в школу, він в шортиках і білих гольфах. Звичайна дитина. А зараз подивіться що з ним зробила горілка і випивка. Саша берися за голову ти можеш бути нормальною людиною. А для вас нехай ця історія буде прикладом, що битва з зеленим змієм вона завжди програшна. Не пийте і не буде таких історій. Всім миру і добра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.