ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: КЕРІВНИЦТВО НЕ ДОТРИМУЄТЬСЯ ЗАХОДІВ З ЕКОНОМІЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Кількість переглядів 1987

27 червня 20024 року, під час відвідування КНП «Овідіопольська лікарня», журналісти онлайн-медіа «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» виявили факт недотримання керівництвом лікарні заходів з економії електроенергії.

У кабінеті заступника директора з управління персоналом МАРКЕВИЧА Олега Володимировича включений кондиціонер навіть у той момент, коли він перебуває на перекурі зі своїми підлеглими.

Після нашого зауваження, Олег Володимирович повернувся до себе у кабінет та вимкнув кондиціонер. При цьому, хочемо зауважити, на території всій лікарні, всі пульти керування кондиціонерами відібрані, навіть у палатах де лежать пацієнти.

Перевірити, чи працює кондиціонер у кабінеті керівника лікарні не вдалось, він був відсутній на робочому місці.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ: КЕРІВНИЦТВО НЕ ДОТРИМУЄТЬСЯ ЗАХОДІВ З ЕКОНОМІЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

    1. Таке питаннячко, а ви на “лікарняній” лінії живете? Просто якось несправедливо, хтось по 5-6 год без світла, а хтось дупу охолоджує, бо вони бачиш “критична інфраструктура”

      1. Так, я живу на “лікарняній” лінії. Я якимось чином винен в цьому??? Якщо винен, то яким чином???? Поясніть мені будь ласка

        1. Ні не винні, але якщо в у вас вимикали світло, то перше, що збентежило б вас у цьому сюжеті це не відсутність салати, а якого чорта в нього працює кондиціонер, в той час коли більша частина овідіополя сидить без світла, навіть у дит садку вирубають і дітям іноді не готують сніданок через відсутність світла. А їм сказали економити, а він срать на це хотів.Вони додому ідуть в 14,максимум в 15, то він не може з 8 до 14 посидіти без кондиціонера

  1. Де ви цих пі@арів набираєте на роботу? Організуйте йому поїздку на передову, світла і води немає, нехай санітаром попрацює

    1. ні люди добрі ця потвора зробила собі ниркову недостатність. ходить з апаратом гемодіалізу і взагалі дуже хвора людина. ось так одні відають життя. а в цій лікарні саме в цей час крадуть як у людей так і в державі. який директор такі і зами.

  2. Че к больнице цепляешься Роман Журналидзе? Они людей спасают в отличии от тебя и твоих какашковых проплаченных репортажей от которых толку никакого

    1. да да всі хто там в їхній канторі всі вони спасителі спасають робочих від зарплати а собі премії. ліки ті які людям як гуманітарка веруня в центр в аптеку. так і живемо. а літвінчук очиридну квартиру в городі обустраює меблями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.